İngiliz Hakem Clattenburg: Tottenham'dan 3 Futbolcuyu Bilerek Atmadım - Son Dakika
Spor

İngiliz Hakem Clattenburg: Tottenham'dan 3 Futbolcuyu Bilerek Atmadım

Eski İngiliz hakem Clattenburg, Chelsea-Tottenham maçında Tottenham oyuncularını bilerek atmadığını belirtti, "Ben kırmızı kart göstersem şampiyonluğu çaldı derlerdi." dedi.

06.12.2017 09:10  Güncelleme: 09:34

Premier Lig'de yıllarca görev alan ve geçen sene hakemlik kariyerini noktalayan Mark Clattenburg, 2016 yılında oynanan ChelseaTottenham maçı hakkında flaş ifadeler kullandı.

Tottenham, şampiyonluk için mutlak kazanması gereken maçta Chelsea ile 2-2 berabere kalmış ve o maçın ardından Leicester City, şampiyonluğunu ilan edip çok konuşulan bir başarıya imza atmıştı.

"BİLEREK KIRMIZI KART GÖSTERMEDİM"

Zorlu maçı yöneten Mark Clattenburg ise İngiliz basınına yaptığı açıklamada o maçta Tottenham oyuncularına bilerek kırmızı kart çıkartmadığını belirtti. İngiliz hakem, kritik maçta tam 9 Tottenham futbolcusuna sarı kart çıkarmıştı. Chelsea – Tottenham maçı, bir Premier Lig maçında bir takımın en çok sarı kart gördüğü maç olmuştu.

"ŞAMPİYONLUĞU ÇALDI DERLERDİ"

Mark Clattenburg, "Tottenham'ın kendi kendini imha etmesine izin verdim. Tottenham'a 3 kırmızı kart göstermeliydim. Ama 3 oyuncusunu atsam ne derlerdi? Ertesi gün gazetelerin başlığında Clattenburg, Tottenham'ın şampiyonluğunu çaldı derlerdi. Oyuna yardımcı oldum ve Tottenham, kendi kendini imha edip, şampiyonluğu Leicester'e verdi" sözlerini kullandı.

İngiliz Hakem Clattenburg: Tottenham\'dan 3 Futbolcuyu Bilerek Atmadım
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor İngiliz Hakem Clattenburg: Tottenham'dan 3 Futbolcuyu Bilerek Atmadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • EMMİ: SEN HAKEMSİN KİMİN NE SÖYLEDİĞİNİ DÜŞÜNEMEZSİN ATILMASI GEREKİYORSA ATACAKSIN HATAYI HATAYLA KANI KANLA YIKAYAMAZSIN BEN İYİ HAKEM GÖRDÜMDE DÜRÜST OLANINI GÖRMEDİM DAHA DA GÖREMEM BENDE HAKEMLİĞİ KAZANDIM AMA YAPMADIM BAŞÇAVUŞ YAVUZLA DEVRE OLACAKTIM 4 2 Yanıtla
  • MARDATONİ: İŞİN NE DERLERDİYE KALDIYSA, HAKEMLİKLE NE İŞİN VAR DIRZO. 3 1 Yanıtla

Advertisement