Çorum'da Masa Tenisi Eğitim Merkezi'nin Temeli Atıldı - Son Dakika
Spor

Çorum'da Masa Tenisi Eğitim Merkezi'nin Temeli Atıldı

Çorum\'da Masa Tenisi Eğitim Merkezi\'nin Temeli Atıldı

Çorum Belediyesi, spor altyapısını güçlendirmek amacıyla Masa Tenisi Eğitim Merkezi projesini hayata geçiriyor. Temeli atılan merkezin 9 ay içinde tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor. Proje, 2 bin 500 metrekare arsaya inşa edilecek ve 710 metrekare kapalı alana sahip olacak. 18 milyon TL'lik projenin 10 milyon TL'si Spor Toto tarafından finanse edilecek.

31.10.2023 18:11  Güncelleme: 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da Masa Tenisi Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. Temeli atılan projenin 9 ayda tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Şehri spor yatırımlarıyla donatan Çorum Belediyesi, yeni yaptığı tesislerle spor altyapını güçlendirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın sözünü verdiği projelerden birisi olan Masa Tenisi Eğitim Merkezi'nin de temeli atıldı. Başkan Aşgın, Ulukavak Mahallesi Tekceviz 12. Sokak'ta yapımına başlanan Masa Tenisi Eğitim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Çorum'u spor kenti yapmanın gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Aşgın "Nizami futbol sahaları, semt sahaları, yüzme havuzları, spor salonları, güreş eğitim merkezi gibi birçok farklı alanda sporun altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmaları hayata geçirdik. Çorum Belediyesi olarak, Süper Lig'de kadın ve erkek masa tenisinde takımımız var. Bu branşta sporcularımız büyük başarılara imza atıyor ve milli takımda ülkemizi temsil ediyorlar. Bu anlamda, Masa Tenisi Eğitim Merkezi bizim için önemli bir proje" dedi.

Masa Tenisi Eğitim Merkezi projesiyle ilgili bilgi veren Başkan Aşgın "2 bin 500 metrekare arsaya inşa edilecek tesis 710 metrekare kapalı alana sahip olacak. Soyunma odaları, duş kabinleri, idari birimler ve salon kısmıyla beraber bir salon inşa ediyoruz. 9 ay içerisinde tamamlayarak açılışını gerçekleştireceğiz. 18 Milyon TL'lik projenin 10 milyon TL'si için Spor Toto ile sözleşme yaptık. Kalan kısmıyla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Çorum'da Masa Tenisi Eğitim Merkezi'nin Temeli Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement