Cristiano "R" Yaptı - Son Dakika
Spor

Cristiano "R" Yaptı

Cristiano "R" Yaptı

İspanya La Liga'da sahasında Atletico Madrid'e 1-0 yenilerek şampinluk yarışında iyi ce geri kalan Real Madrid'te Cristiano Ronaldo krizi yaşanıyor.

29.02.2016 05:50

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İspanya La Liga'da sahasında Atletico Madrid'e 1-0 yenilerek şampinluk yarışında iyi ce geri kalan Real Madrid'te Cristiano Ronaldo krizi yaşanıyor. Derbide alınan yenilginin ardından

"Takım arkadaşlarım benim seviyemde olsa şu an lider durumda olabilirdik" diyen yıldız oyuncu gerş adım attı. Santiago Bernabeu Stadyumu'nda oynanan maçı Atletico Madrid'in Antoine Griezmann'ın attığı golle 1-0 kazanmasının ardından açıklamalar yapan Cristiano Ronaldo, takım arkadaşlarını suçlamıştı. Kendisine yapılan eleştiriler hakkında konuşan Portekizli yıldız "Basın beni kötü gösteriyor. Ancak istatistikler alan söylemez. Eğer takım arkadaşlarım da benim kadar iyi olsalardı şu anda lider durumda olurduk" demişti.

Eleştiriler üzerine geri adım attı

Ronaldo bu sözleri üzerine takım arkadaşlarına saygısızlık yapması gerekçeiyle tepki toplmıştı. Eleştiriler üzerine ikinci bir açıklama yapan 31 yaşındaki futbolcu, "Sadece bazı takım arkadaşlarımın fiziksel olarak benim seviyemde olmadıklarını ssöylemek istemiştim. Ben hiçbir takım arkadaşımdan daha iyi değilim" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo bu sezon Real Madrid formasıyla çıktığı 33 resmi maçta 34 gol 11 asistlik harika bir performansla oynuyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Cristiano 'R' Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement