Crucible Laneti Bingham'ı da Vurdu - Son Dakika
Spor

Crucible Laneti Bingham'ı da Vurdu

Crucible Laneti Bingham\'ı da Vurdu

Şampiyon unvanını korumak için Sheffield'a gelen Stuart Bingham, henüz ilk turda Ali Carter'a mağlup olarak dünya şampiyonasına ilk turdan havlu attı.

07.09.2017 15:49  Güncelleme: 12:16


Crucible laneti Bingham'ı da vurduŞampiyon unvanını korumak için Sheffield'a gelen Stuart Bingham, henüz ilk turda Ali Carter'a mağlup olarak dünya şampiyonasına ilk turdan havlu attı.


Dünya Snooker Şampiyonası büyük bir sürprizle başladı. Turnuvaya son şampiyon unvanıyla katılan 1 numaralı seribaşı Stuart Bingham, decider'a giden maçta Ali Carter'a 10-9 mağlup olarak henüz ilk turda elendi.


Maç boyunca 5-1 ve 8-5'lik farklardan geri dönmeyi başaran Bingham, 9-8'lik üstünlüğü yakaladı ve maçı tamamlamaya 1 frame kadar yaklaştı. Ancak ilk olarak durumu 9-9'a eşitleyen Carter, 43 dakika süren karar frame'ini de kazanarak büyük bir sürprize imza attı.


Dünya şampiyonlarına pek merhametli davranmayan ve ilk turlarda elenmelerine yol açan "Crucible laneti" bu sene de Bingham'ı vurdu. 39 yaşındaki oyuncu; Steve Davis, Dennis Taylor, Graeme Dott ve Neil Robertson gibi unvanını korumak için çıktığı turnuvanın ilk turunda elenen isimler kervanına dâhil oldu.


Ali Carter'ın bir sonraki turda rakibi, Stephen Maguire-Alan McManus maçının galibi olacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Crucible Laneti Bingham'ı da Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement