Cruyff Tarafını Açıkladı - Son Dakika
Spor

Cruyff Tarafını Açıkladı

Cruyff Tarafını Açıkladı

Hollandalı efsane, hafta içi oynanacak Ajax-Barcelona maçında iki takıma olan sevgisinden dolayı herhangi tarafı tutamayacağını dile getirdi.

25.11.2013 19:46

Bir dönem hem Ajax hem de Barcelona forması giyen Johan Cruyff, Salı günü iki takımarasında oynanacak karşılaşmada iki takımı da desteklemeyeceğini belirtti.

Futbolculuk kariyeri ve teknik direktörlüğü boyunca Ajax ve Barcelona'da birçok başarı elde eden Johan Cruyff, Joan Laporta döneminde Barcelona'nın onursal başkanı olmuş fakat Sandro Rosell yönetimiyle anlaşamayınca bu unvanı kulübe iade etmişti. Cruyff, yaklaşık 2 ay önce Camp Nou'da iki takım arasında oynanan karşılaşma öncesi ise Barcelona yönetimini eleştirip Ajax'ı desteklediğini açıklamıştı.

Amsterdam ArenA'da oynanacak maç öncesi de konuşan Cruyff, "İki kulüp de çocukluğumdan beri bağlı olduğum takımlar. Barcelona şampiyonluğu istiyor çünkü kazanan bir takımlar ve buna göre çalışıyor. Ajax ise bir sonraki turu hedefliyor. İki takım da kendi hedeflerini gerçekleştirirse son derece memnun olurum." sözleriyle iki takımın da apayrı bir yere sahip olduğunu belirtti.

Ajax ve Barcelona, yarın akşam 21: 45'te kozlarını paylaşacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Cruyff Tarafını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement