Cüneyt Çakır "Dalya" Diyecek - Son Dakika
Spor

Cüneyt Çakır "Dalya" Diyecek

Cüneyt Çakır "Dalya" Diyecek

Türkiye futbol tarihinin en önemli hakemleri arasında yer alan Cüneyt Çakır, İtalyan ekipleri Roma ile Fiorentina arasında yarın oynanacak UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş müsabakasıyla uluslararası arenadaki 100. maçına çıkacak.

18.03.2015 12:14

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, FIFA listesine 2006 yılında giren Cüneyt Çakır, uluslararası arenada ilk olarak 27 Mayıs 2006'da Slovenya ile Avusturya arasında oynanan 2006 UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elit Tur 1. Grup maçını yönetti.

Çakır, FIFA kokartı taktığı günden bu yana 18 genç milli, 28 A milli, 14 UEFA Avrupa Ligi, 18 UEFA Şampiyonlar Ligi, 21 Avrupa Kupaları ön eleme ve play-off müsabakası olmak üzere toplam 99 uluslararası karşılaşmada düdük çaldı.

Kariyerinde FIFA Dünya Kupası, UEFA Avrupa Şampiyonası, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali, UEFA Avrupa Ligi yarı finali gibi müsabakaların yanı sıra FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonası, FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası karşılaşmaları da bulunan Cüneyt Çakır'ın görev yaptığı önemli uluslararası turnuva ve karşılaşmalar şöyle:

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Cüneyt Çakır 'Dalya' Diyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement