Dağcılar sezonu açtı - Son Dakika
Spor

Dağcılar sezonu açtı

- Dağcılar sezonu açtı Niğdeli ve Adanalı dağcılar Bolkar Dağları'na tırmandı Niğde Aladağlar Doğa İhtisas Spor Kulübü ve Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü 2022 sezonunu açtı.

19.04.2022 10:53  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Dağcılar sezonu açtı

Niğdeli ve Adanalı dağcılar Bolkar Dağları'na tırmandı

NİĞDE - Niğde Aladağlar Doğa İhtisas Spor Kulübü ve Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü 2022 sezonunu açtı. Kulüp üyeleri Bolkar Dağları Pilot Tepe zirve tırmanışı yaptı.

Niğde'ye bağlı Ulukışla ilçe sınırlarında dünyanın tek ötmeyen kurbağa türü olan Toros Kurbağası'nın (Rana Holtzi) bulunduğu Karagöl ve Çinili Gölü'nü gören Pilot Tepe zirvesi yapan dağcılar keyifli anlar yaşadı. Tırmanışla ilgili açıklama yapan Niğde Aladağlar Doğa İhtisas Spor Kulübü sporcusu Levent Koç, "Bolkar Dağları Pilot Tepe Zirve tırmanışı yaptık. Adana Doğa Spor Kulübü üyeleriyle 2022'nin ilk tırmanışını gerçekleştirdik. Bu tırmanışla birlikte sezonu açmış bulunmaktayız. Bütün dağseverleri, doğaseverleri Bolkar Dağları'na, Aladağlar'a ve Karanfil Dağı'na davet ediyoruz" dedi.

Adana Profesyonel Doğa ve Su Sporları Kulübü sporcusu Olcay Başel ise, " Ağrı Dağı'na hazırlık amaçlı ikinci parkurumuz olan Pilot Tepe zirvesi yaptık. İlk defa bu kadar karlı bir tırmanış yaptık" diye konuştu.

Dağcılar sezonu açtı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dağcılar sezonu açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement