Darısı Başımıza! Ders Gibi Veda - Son Dakika
Spor

Darısı Başımıza! Ders Gibi Veda

Darısı Başımıza! Ders Gibi Veda

Arsenal’e 22 yıl sonra veda etmeye hazırlanan Arsene Wenger’e en güzel uğurlamayı ezeli rakibi Manchester United ile Alex Ferguson ve Jose Mourinho ikilisi yaptı. Old Trafford’da unutulmaz bir tören gerçekleşti.

01.05.2018 02:37

Onur Ödülü verildi

Arsene Wenger'in Arsenal'e veda hazırlığında olduğu son günlerde Manchester United'dan unutulmaz bir hareket geldi. Topçularla 22 yıllık dönemini bitirmeye hazırlanan Wenger'e ezeli rakibi ManU ile Alex Ferguson ve Jose Mourinho ikilisi büyük bir jest yaptı.

Manchester United'ın Arsenal'i 2-1 yendiği Old Trafford'daki maçın öncesinde ufak bir tören gerçekleşti. Manchester United ile hem Premier Lig hem FA Kupası hem de Şampiyonlar Ligi'nde rakip olan Fransız menajere yıllarca rakip olduğu teknik direktörler Ferguson ve Mourinho Onur Ödülü verdi.

Ayakta alkışlandılar

İki menajerin adına Manchester United tarafından hazırlanan Onur Ödülü maç öncesinde Wenger'e sunuldu. Bu esnada Old Trafford'daki tüm taraftarlar 68 yaşındaki çalıştırıcıyı ayakta alkışladı.

Konuyla alakalı bir konuşma yapan Arsene Wenger de, "Kariyerim boyunca ilk kez bir maç öncesinde kupa aldım, daha önce yaşamadığım bir deneyim oldu. Manchester United'ın kulüp olarak yaptığı bu hareket çok klas ve unutulmaz" dedi.

Bu zamana kadar Arsenel ile Old Trafford'da 28 maça çıkan Wenger, 5 galibiyet, 6 beraberlik ve 17 yenilgi aldı.

Arsenal'e veda eden Arsene Wenger, Onur Ödülü'nü Alex Ferguson'dan aldı.

]

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Darısı Başımıza! Ders Gibi Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement