Dava Yılan Hikayesi - Son Dakika
Spor

Dava Yılan Hikayesi

Dava Yılan Hikayesi

Barcelona'nın Neymar transferini yargıya taşıyan, Rosell'in istifasından sonra davayı geri çekeceğini söyleyen kulüp üyesi Cases "garanti" istiyor.

28.01.2014 02:06

Davayı geri çekiyor!

Neymar transferiyle ilgili davada tarafların tutumu yılan hikayesini andırıyor. Cases, hafta sonunda şikayetini geri çakmeye karar verdiğini duyurmuştu. Ancak şimdi kulüpten yazılı garanti istiyor.

Barcelona'da Neymar'ın transferini yargıya taşıyarak Kulüp Başkanı Sandro Rosell'in istifasına ve yönetim kurulunda değişikliklere yol açan kulüp üyesi Jordi Cases, "suç duyurusunu geri çekmek için kulüpten yazılı garanti istediğini" bildirdi.

Cases, avukatı Felipe İzquierdo ile düzenlediği basın toplantısında, Ulusal Mahkeme Yargıcı Pablo Ruz'un geçen hafta kabul ettiği Neymar'ın transferinde usulsüzlük yapıldığına ilişkin iddianameye konu olan şikayeti geri çekmeye hazır oldukları söyledi.

Rosell resmen bıraktı

''Şimdilik süreci durdurma aşamasındayız'' diyen Cases, ''Gelecekte Barcelona kulübü yönetiminin kendisine karşı bir baskı yapmaması ve peşinden gitmemesinin yazılı olarak garanti edilmesi halinde suç duyurusunu hemen geri çekeceklerini'' ifade etti.

Cases, iddianameyi, Barcelona kulübünün yeni başkanı Josep Maria Bartomeu ve ekonomi sorumlusu Javier Faus'u kapsayacak şekilde genişletmeyeceklerini belirtti.

Cases'in avukatı Izquierdo, geçen pazar günü İspanyol radyosuna verdiği demeçte herhangi bir garantiden bahsetmeden, suç duyurusunun geri çekileceğini ifade etmişti. Ancak bu aşamaya gelindikten sonra yalnızca suç duyurusunun geri çekilmesi yetmeyebilir. Bu konuda son söz yine yargıda.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Dava Yılan Hikayesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement