Deulofeu 5 Hafta Yok - Son Dakika
Spor

Deulofeu 5 Hafta Yok

Deulofeu 5 Hafta Yok

Everton’a Katalan oyuncusu Gerard Deulofeu'dan kötü haber gelirken Leighton Baines’ten gelen haber yüzleri güldürdü.

17.12.2013 19:31

Everton'ın Barcelona'dan kiralık Katalan oyuncusu Gerard Deulofeu, hafta sonu Fulham maçında yaşadığı sakatlıktan ötürü en az 1 ay takımdan uzak kalacak. Buna karşılık Leighton Baines'ten iyi haber var.

'Kiralık' Everton yenilmiyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan ve Everton'ın 4-1 kazandığı maçın 64. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Deulofeu'nun ancak Ocak ayının son çeyreğinde takıma dönmesi bekleniyor. Sezon başında Barcelona'dan kiralanan genç yıldız, son haftalarda ilk 11'de yer almaya başlamış ve takımın önemli parçalarından biri olmayı başarmıştı.

Doktorlar ortak çalışacak

Sağ bacak diz arkası kirişinde sorun yaşayan 19 yaşındaki forvetin hocası Roberto Martinez,  korktukları kadar büyük bir sorun olmamasından ötürü mutlu olduklarını söyledi. Sprinter bir oyuncu olduğundan ötürü tam iyileşmeden sahalara dönmesine izin vermeyeceklerini vurgulayan İspanyol teknik adam, ayrıca oyuncusunun tedavisinin Everton ve Barcelona doktorlarınca ortaklaşa yürütüleceğini de açıkladı.

Öte yandan, 23 Kasım'da oynanan Liverpool karşılaşmasından bu yana takımdan uzak kalan Leighton Baines'in hafta sonu sahalara dönebileceği açıklandı. Sağ ayak baş parmağı kırılan sol bekin Swansea deplasmanı için maç kadrosunda yer alması bekleniyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Deulofeu 5 Hafta Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement