Devler Ligi'nde Juventus'a verilen ceza, Süper Lig şampiyonuna yarayacak - Son Dakika
Spor

Devler Ligi'nde Juventus'a verilen ceza, Süper Lig şampiyonuna yarayacak

Mali sorunlar nedeniyle Juventus'a verilen puan silme cezası sonrası Inter'in ligi ilk 4'te bitirme olasılığı ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak olan ve ligde 3. sıraya yükselen Inter'in sezonu ilk 4'te bitirmesi halinde, Süper Lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne 2. eleme turundan başlayacak ve grup aşamasına ulaşmak için daha az maç oynamış olacak.

23.05.2023 10:30  Güncelleme: 10:46

Mali usulsüzlük nedeniyle Juventus'a 10 puan silme cezası verildi. Juventus, Serie A'da 7. sıraya gerilerken, Inter 3. sıraya yükseldi ve Süper Lig şampiyonu için yeni bir şans doğdu.

INTER'IN LİGİ İLK 4'TE BİTİRMESİ YETİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Inter'in ligi ilk 4'te bitirme olasılığının artması Süper Lig'de şampiyon olacak takımı doğrudan ilgilendiriyor. Temsilcimiz, Inter'in Serie A'yı ilk 4 sıra bitirmesi durumunda Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına katılmak için daha az ön eleme oynayacak.

TEMSİLCİMİZ DAHA AZ ÖN ELEME OYNAYACAK

Inter'in Şampiyonlar Ligi'ni kazanıp, Serie A'yı ilk 4'te bitirememesi durumunda Süper Lig şampiyonu, Devler Ligi'ne 1. eleme turundan katılacak ve grup aşamasına ulaşması için 4 takım elemesi gerekecek. Ancak Inter'in Serie A'da ilk 4 içerisinde sezonu bitirmesi durumunda Süper Lig şampiyonu, Devler Ligi'ne 2. eleme turundan dahil olacak.

Devler Ligi\'nde Juventus\'a verilen ceza, Süper Lig şampiyonuna yarayacak

Son Dakika Spor Devler Ligi'nde Juventus'a verilen ceza, Süper Lig şampiyonuna yarayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement