Dicle Futsal Takımı Namağlup Yoluna Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Dicle Futsal Takımı Namağlup Yoluna Devam Ediyor

Dicle Futsal Takımı Namağlup Yoluna Devam Ediyor

Dicle Üniversitesi Futsal takımı, Mardin Artuklu Üniversitesi ile karşı karşıya geldiği mücadelede rakibini 13- 5 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

09.04.2015 22:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Futsal takımı, Mardin Artuklu Üniversitesi ile karşı karşıya geldiği mücadelede rakibini 13- 5 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı. Daha önce grup müsabakalarında yenilgi yüzü görmeden şampiyon olan takım kaldığı yerden devam ediyor. ÜNİLİG maçlarının ikincisine çıkan takım, burada da yenilgisiz şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Karnaval Havasında Geçen Maça Öğrenciler Yoğun İlgi Gösterdi

Maça protokolün de ilgisi yoğun oldu. Dicle Üniversitesi Rektörlüğünü temsilen SKS Daire Başkanı Abdullah Getiren ve Spor Şube Müdürü M. Nur Öncü'nün yanı sıra göreve başladığı günden bu yana spora olan desteği ile gönüllerde taht kuran BESYO'nun çiçeği burnunda Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zafer Aktürk ve öğretim elemanları da karşılaşmaya yakın ilgi gösterdi.

FUTSAL takım sorumlusu hocaları Okt. Hüseyin Ferdi Soysal ve Arş. Gör. Savaş Ayhan, kazandıkları bu başarının ardından yaptıkları açıklamada, "Takım olarak sporcularımızla kurduğumuz çok samimi ilişkiler ile uzun vadeli sistematik ve bilimsel çalışmalarımızın katkısı var. Ayrıca maçın hemen ardından sporcularımızın soyunma odalarına giderek hepsini tek tek kutlayan ve onların yanında olduğunu gösteren genç ve dinamik BESYO müdürümüzün bu tavrı hocalarımıza ve sporcularımıza moral kaynağı oldu" dediler.

Takım sorumlusu hocalar Soysal ve Ayhan; bu başarıların elde edilmesinde Spor Birliği Başkanı Prof. Dr. Sabri Eyigün ile Spor Birliği Başkan Yardımcısı Nihat Mızrak ve Zafer İpekçi'nin her zaman yanlarında olduğu ve sorunlarına çözüm ürettiği için kendilerine minnettar olduklarını dile getirdiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Dicle Futsal Takımı Namağlup Yoluna Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement