Mainz - Dortmund: 1-3 - Son Dakika
Spor

Mainz - Dortmund: 1-3

Mainz - Dortmund: 1-3

Mainz maçını 3-1 kazanan Dortmund puanını 31'e yükseltti.

30.11.2013 18:30  Güncelleme: 18:32

Bundesliga'daki son iki maçını kaybeden Borussia Dortmund, bu düşüşünü durdurmak için Mainz deplasmanına çıktı.

Nuri Şahin'in yedek başaldığı maçta Mainz hızlı bir giriş yapmak istedi. Maçın başında fırsatlar yaratmaya çalışan ev sahibi ekip, 9. dakikada Pospech ile gole yaklaştı ancak Weidenfeller kalesinde başarılıydı.

29. dakikada ise Dortmund'da Marco Reus gol için bir fırsat buldu ancak Mainz savunması yerinde hamleyle tehlikeyi uzaklaştırdı. Konuk ekip 44. dakikada da Aubameyang ile çok güzel bir şans bulsa da ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya daha iyi başlayan taraf Dortmund oldu. 70. dakikada ilk yarının etkili isimlerinden Aubameyang golü buldu ve Dortmund'u öne geçirmeyi başardı. Ancak konuk takımın bu üstünlüğü uzun sürmedi. 74. dakikada hakem Deniz Aytekin'in penaltı düdüğü çaldığı pozisyonda Choupo Moting golü attı ve skora dengeyi getirdi.

78. dakikada ise Mainz oyuncusu Elkin Soto'ya kırmızı kart gösteren Aytekin bu sefer Dortmund lehine penaltı düdüğünü çaldı. Penaltıda topun başına geçen Lewandowski maçtaki üstünlüğü tekrar konuk ekip lehine çevirdi.

90. dakikada bir kez daha düdüğüne baş vuran hakem yine Dortmund'u penaltı noktasına gönderdi. Yine topun başına geçen Lewandowski skoru 3-1'e getrdi.

Maçı 3-1 kazanan Dortmund puanını 31'e yükseltti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mainz - Dortmund: 1-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement