Duncan Ferguson Geri Döndü - Son Dakika
Spor

Duncan Ferguson Geri Döndü

Duncan Ferguson Geri Döndü

Everton menajeri Roberto Martinez, bir süredir kulüp bünyesinde çalışan efsane santrfor Duncan Ferguson’ı kendi ekibine dâhil etti.

20.02.2014 23:46

"Şampiyonluğun tek adayıyız"

Mavi formayı 250'den fazla kez giyerek Everton tarihinin en önemli oyuncularından biri olmayı başaran Duncan Ferguson, bir süredir kulüp altyapısında görev yapıyordu. U18 takımından sorumlu olan İskoç teknik adam, zaman içerisinde gerekli lisansları edinerek üst düzey futbolda çalışmak için ihtiyacı olan donanıma sahip oldu.

Haftanın belli günlerinde A takımla birlikte çalışacak olan Duncan Ferguson, bu görevinin yanı sıra U18 takımındaki işine de devam edecek. David Moyes döneminde gayri resmi şekilde antrenör ekibine dahil olan Ferguson, Martinez'e göre soyunma odasındaki varlığıyla A takıma önemli katkı yapacak.

Everton'ın yakın tarihteki belki de tek kült kahramanı olan Duncan Ferguson, golcüden çok hazırlayıcı yönüyle öne çıkan bir santrfordu. Eski tip uzun boylu, güçlü ve hava toplarında çok etkili bir oyuncu olan İskoç forvet, vaktiyle Britanya tarihinin transfer rekorunu kıracak kadar talep gören biriydi. Yalnızca futboluyla değil, hak bağışlamayan oyun karakteri ile taraftarların gönlünü kazanan Ferguson, Premier League kariyerinde gördüğü 8 kırmızı kartla bu daldaki rekoru elinde bulunduruyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Duncan Ferguson Geri Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement