Dzeko ve Ibricic Srebrenitsa'yı Andı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dzeko ve Ibricic Srebrenitsa'yı Andı

Dzeko ve Ibricic Srebrenitsa\'yı Andı
11.07.2014 15:12  Güncelleme: 15:33

Srebrenitsa soykırımında hayatını kaybeden 175 kurbanın cenaze törenine, Bosna Hersek milli futbolcuları Edin Dzeko ile Senijad İbricic de katıldı.

Avrupa'da, İkinci Dünya Savaşı'nın ardından yaşanan en büyük insanlık trajedisi olarak kabul edilen Srebrenitsa soykırımında hayatını kaybeden 175 kurbanın cenaze törenine, Bosna Hersek milli futbolcuları Edin Dzeko ile Senijad İbricic de katıldı.

SREBRENİSTA ÇİÇEĞİ TAŞIDILAR

Srebrenitka kenti yakınlarındaki Potoçari Anıt Mezarlığı'na Srebrenitsa ve Jepa Anneleri Derneği Başkanı Munira Subaşiç ile gelen Manchester City'li Boşnak futbolcu Edin Dzeko ve Kayseri Erciyesspor'un formasını giyen Senijad İbricic'in, üzerlerinde Srebrenitsa soykırımının sembolü "Srebrenitsa Çiçeği"ni taşıdıkları görüldü.

Srebrenitsa soykırımında hayatını kaybedenlerden 175'inin defni için bugün Bosna Hersek'te Srebrenitsa kentinin Potoçari şehitliğinde tören düzenleniyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Dzeko ve Ibricic Srebrenitsa'yı Andı - Son Dakika


Advertisement