Eski Galatasaraylı Eboue: Beni Yolda Gören İnsanlara Yalan Söylüyorum - Son Dakika
Spor

Eski Galatasaraylı Eboue: Beni Yolda Gören İnsanlara Yalan Söylüyorum

Tüm mal varlığını kaybeden eski Galatasaraylı Eboue, "İnsanlar beni gördüğü zaman utanıyorum. 'Sen Eboue'sin' dedikleride 'Hayır ben değilim, karıştırıyorsunuz' diyorum." dedi.

26.12.2017 12:15  Güncelleme: 13:58

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla olay yaratan eski Galatasaraylı futbolcu Eboue, tüm mal varlığını kaybettiğini söylemiş, ekonomik olarak çok zor günler geçirdiğini belirtmişti.

Eski takımı Arsenal'in maçını izlemek için bara gittiği bir anısını paylaşan Eboue, bir kez daha yürek burktu. İngiltere'de yayın haklarını elinde bulunduran yayıncı kuruluşun dekoderini, parası yetmediği için alamadığını söyleyen futbolcu, Arsenal-Everton maçı sırasında başından geçenleri şöyle anlattı:

"TARAFTARLAR BENİ TANIMASIN DİYE YÜZÜMÜ KAPATTIM"

"Enfield'da bir bara gittim. Bara giderken tanınmamak için yüzümü kapattım. Etrafımda hep Arsenal taraftarları vardı. Ancak orada oturanın ben olduğumu anlayamadılar. Oturdum, alkol aldım ve maçı izledim. Kapşonu kafamdan hiç çıkarmadım, eğer bunu yapsam Arsenalliler beni hemen tanırdı".

"BENİ GÖRDÜĞÜNDE ŞOK OLABİLİRLERDİ"

Emmanuel Eboue aktif futbolculuk hayatını henüz sonlandırmadığını da belirtti: "Biraz sıkılgandım, o güne kadar hiç barda maç izlememiştim. Maçları ya evimde ya da bir arkadaşın evinde izlerdim. Eğer futbolu bıraktığımı açıklamış olsam o zaman tamam, taraftarların beni barda görmesi sorun olmazdı. Ancak bazı taraftarlar Eboue'nin hala futbol oynadığını bilirken olmazdı. Beni gördüklerinde şok olabilirlerdi".

"SEN EBOUE'SİN DEDİKLERİNDE YALAN SÖYLÜYORUM"

Londra Enfield'daki evinin yakınlarında bir parkta çalışmalarını bireysel sürdürdüğünü aktaran Eboue, "İnsanlar toplu taşıma araçlarında beni tanıyabiliyor. Böyle olduğu zaman onlara yalan söylemek zorunda kalıyorum. Sen Eboue'sin dediklerinde 'hayır ben o değilim, karıştırıyorsunuz' diyorum. Biraz utanıyorum, yalan söylemek zorunda kalıyorum" dedi.

Eski Galatasaraylı Eboue: Beni Yolda Gören İnsanlara Yalan Söylüyorum
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Eski Galatasaraylı Eboue: Beni Yolda Gören İnsanlara Yalan Söylüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Ersin küçük: Zenginliğinin sefasını bizimle paylaşmadın ki yoksullugun cefasini bizimle paylaşıyorsun, ben hiç duymadım ki eboue durumu iyiyken yardım etmiş insanlara, senin yerinde olmak isteyen milyarca fakir insan var , senin en azından 1 milyon stg lik evin var , 12 17 Yanıtla
  • işler güçler: paran yok hala içki bar klüp geziyon ne iş 11 10 Yanıtla
    ya: kafanmı çalışmıyor onların ülkesindeki bar bizim çay ocakları gibi anlamdadır 21 1 ali: koyun meeeee 3 0
  • emekçi : bari galatalılar sahip çıksın adama 17 0 Yanıtla
  • akıllılar: kötü seviyesiz yorumlarda bulunanın kendi başınada gelebilir olacagını düşünerek yazssın bu işe başlarkene uyanıklıkla degil severek istiyor ve evleniyorsun.. 16 0 Yanıtla
  • geseli aslan : Bu takımın başında paragöz parator olduğu sürece şampiyon olamayız. 4 10 Yanıtla
  • ": salata saray terimin yardımcısı yapsın bu adamı bari bir işe yarasın terimm 4 9 Yanıtla
    anca: o kucuk beynini galatasaraya laf etmeye calismakla harcama burda adamin dustugu kotu durum anlatilmaya calisiliyo sen baska yerden bakion bu bakis acinla ne kadar fenevli oldugun anlasilio 4 0
  • Garip adam : İnsan olmak çok zor değil.......yazık....sevinenler bile var burada. 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement