Elazığspor'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Elazığspor'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Elazığspor\'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Elazığ Belediye Başkanı Selmanoğlu ve kulüp yöneticileri, futbolcular ve basketbolcularla bayramlaştı.

17.10.2013 19:12  Güncelleme: 10:23

Elazığspor Kulübünde bayramlaşma programı düzenlendi.

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen programda, futbol ve basketbol takımlarının teknik heyetlerinin ve sporcuların bayramını kutladı.

Programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Öztürk, kulübün tesisleşme projesinin hangi aşamada olduğunun sorulması üzerine, mevcut tesisin yerinin, İl Özel İdaresine ait olduğunu hatırlattı.

Öztürk, 145 dönüm alan üzerine kurulu tesisin arazisinin, Elazığspor'a satışı için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getirerek, "En son 30 dönümün tapu kadastrodan ayrılarak satışı ve elde edilecek gelirle de Elazığspor'un borcunun, yükünün hafiflemesi kararı alındı. Şu anda 30 dönümle ilgili işlemler bitmek üzere. Belirtilen dönümü biz aldıktan sonra revize edip açık attırmayla burada satışını gerçekleştirip kulübün eskiden kalan borçlarını bitireceğiz" diye konuştu.

Teknik heyetin ve futbolcuların peşinatlarını almadığını belirten Öztürk, bu sorunların da ortadan kalkması için arazi satışının önemli olduğunu söyledi. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Elazığspor'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement