Elazığspor - Tuzlaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Elazığspor - Tuzlaspor Maçının Ardından

Elazığspor - Tuzlaspor Maçının Ardından

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, ligin daha önemli olduğunu ifade ederken, Tuzlaspor Teknik Direktörü Metin Ersan ise 3 puan aldıklarını sevinçli olduklarını söyledi.

13.12.2016 21:09

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, ligin daha önemli olduğunu ifade ederken, Tuzlaspor Teknik Direktörü Metin Ersan ise 3 puan aldıklarını sevinçli olduklarını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2. haftasında TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, evinde ağırladığı Spor Toto 2. Lig Kırmızı grup takımı Tuzlaspor'a 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından her iki teknik direktör de açıklamalarda bulundu.

Spordan daha önemli görülmesi gereken şeylerin olduğunu vurgulayan Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Benim görmek istediğim genç oyuncularımıza şans vermekti. Sonuçta gruptayız bu maçları tabii ki oynayacağız. Ama bulunduğumuz konumdan dolayı Türkiye Ziraat Kupası'ndan daha önemli olarak ligimiz var. Bugün kazanabilirdik ama kaybettik. Goller de kaçırdık. Saha içinde oturtmak istediğim sistem anlayışı ve oyun disiplini adına başka şeyler görmek isterdim. Bazı konularda hala çok eksiğimiz var" dedi.

Şans verdiği geçlerin biraz daha iyi olmaları gerektiğini aktaran Bektaş, "İlk 11'de oynayan gençlerden de oynattık. Onlar daha dinamik olduğu için bazı oyuncularımızı dinlendirdik. Hepsini düşünerek hareket ediyoruz. En önemli olan faktörde biride sakatlık ve cezalı duruma düşen oyuncumuzun olmayışı. Ona çok dikkat ettik. Ancak görmem gereken çoğu şeyi de görmüş oldum. Öteki maçta diğer gençlere şans vereceğim. Sonuçta bu grubu bitireceğiz. Bizim için önemli olan ligdir. Sistem, oyun anlayışı, ofansif ve defansif olarak oyunsal bütünlüğü sahada pekiştirmeye çalışıyoruz. O yüzden daha fazla çalışmamız lazım. Çünkü ne yazık ki daha fazla oyun oynayan oyuncu oynamayana nazaran daha hazır gözüküyor. Tuzlaspor'a başarılar diliyorum. Haklı bir galibiyet aldı ve iyi mücadele ettiler" diye konuştu.

Tuzlaspor cephesi

Tuzlaspor olarak 3 yıldır guruplara kalma başarısı gösterdiklerini ifade eden Tuzlaspor Teknik Direktörü Metin Ersan, "Bu yıl da ilk maçımıza galibiyet ile başladık. İlk hedefiz puan ve puanlar almaktı. 3 puanı aldık ve bu yüzden sevinçliyiz. Gruptan çıkma adına avantaj yakaladığımızı düşünüyoruz. Kalan 4 maçımızda da iyi sonuçlar alıp gidebildiğimiz yere kadar girmek istiyoruz. Tuzlaspor olarak vizyon ve misyonumuz genç yetenekleri Türk futboluna kazandırmak. Bunları yapabilirsek gerçekten kendimizin başarılı olduğunu düşüneceğim. Çünkü Türk futbolunun genç yeteneklere ihtiyacı var. Burada da birkaç tane oyuncumun olabildiğini düşünüyorum. Bunları da üst liglere verebilirsek çok daha mutlu olacağız" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Elazığspor - Tuzlaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement