Ersan Lebron'u Durduramadı - Son Dakika
Spor

Ersan Lebron'u Durduramadı

Ersan Lebron\'u Durduramadı

NBA'de temsilcimiz Ersan İlyasova'nın takımı Detroit Pistons, sahasında Cleveland Cavaliers'ı konuk etti.

30.01.2016 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NBA'de temsilcimiz Ersan İlyasova'nın takımı Detroit Pistons, sahasında Cleveland Cavaliers'ı konuk etti.

Palace of Auburn Hills'da oynanan karşılaşmayı Cleveland 114-106 kazanmayı başardı.

Mücadeleye ilk 5'te başlayan Ersan, 23 dakika süre aldığı maç boyunca 11 sayı 3 ribaund ile takımına katkı sağladı. Ersan bu sayıları ise 3/4 2 sayılık, 1/4 üç sayılık ve 2/2'lik serbest atışlarla ulaştı. İlyasova ayrıca mücadelede 4 faulle oynadı. Detroit'te Andre Drummond 20 sayı 7 ribaund ile takımının en skoreri olurken Kentavious Caldwell da 17 sayı 7 ribaund 2 asist yaptı ancak bu performanslar galibiyet için yeterli olmadı.

Cleveland'da ise Kyrie Irving 26 sayı 5 ribaund 2 asistle gecenin en skorer ismi olurken Kevin Love 25 sayı 5 ribaund 3 asistle maçı tamamladı. Süper yıldız LeBron James ise 18 sayı 8 ribaund 6 asistle takımına katkı verdi. Konuk ekipte ayrıca Tristan Thompson 11 sayının yanında 13 de ribaund alarak pota altını karartan isim olmayı başardı.

Bu sonucun ardından Doğu konferansında Cleveland üst üste 3. galibiyetini alarak toplamda 32. kez galibiyet elde etti liderliğini sürdürdü. Detroit ise 2 maçlık galibiyet serisine son vererek 21. kez mağlup olmaktan kurtulamadı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Ersan Lebron'u Durduramadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement