Ertuğrul Sağlam Özlüce'de Kar Küredi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ertuğrul Sağlam Özlüce'de Kar Küredi

Ertuğrul Sağlam Özlüce\'de Kar Küredi
20.12.2012 17:49

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17.haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve teknik heyetin antrenman sahasında kar kürüme çalışması yapması renkli görüntüler oluşturdu.

Yeşil-beyazlı ekip, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla start verdi. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenman, açma-germe hareketleri ile başladı. Antrenman, ısınma koşuları ile devam etti. İdmanda sakatlıkları süren Gökçek Vederson, Teteh Bangura ve genç oyuncular, Barış Örücü ile Furkan Soyalp takımdan ayrı çalıştı. Antrenman taktik ağırlıklı çalışmalar ile sonlandı.

Yeşil-beyazlı ekip, yarın yapacağı antrenman ile Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürecek.

SAĞLAM VE TEKNİK HEYET KAR KÜREDİ

Öte yandan yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve teknik ekibi antrenman sahasında kar küreme çalışması yaptı. Başarılı teknik adam, öğrencilerinin koşu çalışması yaptığı sırada yardımcı antrenör Mutlu Topçu ve teknik ekibi ile birlikte kar küreme tahtası ile bir süre kar kürüdü. Bu sırada gazetecilerin görüntü aldığını fark eden Sağlam, "Ne yapıyorsunuz, çekmeyin" diyerek espri yaptı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ertuğrul Sağlam Özlüce'de Kar Küredi - Son Dakika


Advertisement