Eskişehirspor Ankara'da Altın Buldu: 1-2 - Son Dakika
Spor

Eskişehirspor Ankara'da Altın Buldu: 1-2

Eskişehirspor Ankara\'da Altın Buldu: 1-2

Süper Lig'de son dört haftada sadece bir puan alan Eskişehirspor, deplasmanda Gençlerbirliği'ni Toko ve Funes'in golleriyle 2-1 yendi.

16.02.2015 21:02

Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği hafta içi kupada elediği rakibi Eskişehirspor'u yeniden ağırladı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadelede iki takım da galibiyet için sahadaydı.

GENÇLER'DEN ERKEN GOL

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağında Gençlerbirliği golü buldu. 8. dakikada El Kabir, Eskişehirspor ceza alanının sağına kadar taşıdığı topu uygun durumdaki Stancu'ya çıkardı. Bu futbolcu da rahat pozisyonda topu ağlara göndererek, Gençlerbirliği'ni 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

16. dakikada El Kabir'in ceza alanına girmeden şutunda meşin yuvarlak iki direğin birleştiği noktadan oyun alanına geri döndü.

21. dakikada ceza alanında iyi yükselen Mori'nin kafa vuruşunda, Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan, meşin yuvarlağı son anda tokatlayarak kornere çeldi.

44. dakikada Gençlerbirliği ceza alanında oluşan karambolde topla buluşan Sissoko, şık bir vuruşla takımına beraberliği getiren golü attı: 1-1

45. dakikada Halil İbrahim Pehlivan'ın yaptığı ortada, Stancu'nun gelişine vuruşunda meşin yuvarlak direkten döndü. Dönen topla tekrar buluşan Stancu'nun ikinci vuruşunda kaleci Boffin meşin yuvarlağı kontrol etti.

Maçın ilk yarısı 1-1 sona erdi.

İKİNCİ YARIDA 'ES'Tİ

İkinci yarıya hızlı başlayan Eskişehirspor'da 49.dakikada Özgür Çek sol kanattan iyi ortaladı, Funes Mori güzel bir kafa vuruşu ile beraberliği yakaladı.

Maçta başka gol olmayınca Kırmızı Şimşekler 4 hafta sonra galibiyet aldı.

Bu sonucun ardından Eskişehirspor puanını 20'ye çıkararak 14.sıraya yükseldi. Gençlerbirliği ise 22 puanla 12.sırada kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Eskişehirspor Ankara'da Altın Buldu: 1-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement