Euroleague'de Haftanın Mvp'si Ulanovas - Son Dakika
Spor

Euroleague'de Haftanın Mvp'si Ulanovas

Euroleague\'de Haftanın Mvp\'si Ulanovas

Zalgiris Kaunas forması giyen Litvanyalı basketbolcu, kariyerinde ilk kez MVP ödülünün sahibi oldu.

25.11.2017 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zalgiris Kaunas'ta forma giyen Litvanyalı Edgaras Ulanovas, EuroLeague'de 9. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

EuroLeague'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, konuk ettiği 'i 91-83 yenenekibinde, 32 verimlilik puanı üreten 25 yaşındaki Ulanovas, 9. haftada en değerli oyuncu unvanının sahibi oldu.

Karşılaşmayı 22 sayı, 7 ribaunt, 4 asist ve 2 blokla tamamlayarak kariyerinde ilk kez MVP unvanına layık görülen Litvanyalı forvet, iki sayılık atışlarda 5'te 5, üç sayılık atışlarda 4'de 2, serbest atışlarda ise 6'da 6 isabetle oynadı.

Ulanovas'ı, 28 verimlilik puanı ile Brose Bamberg'den Ricky Hickman ile Armani Olimpia Milano'dan Arturas Gudaitis takip etti.

Brose Bamberg'in ağırladığı Valencia'yı 83-82 mağlup ettiği maçta galibiyette önemli pay sahibi olan ABD'li Hickman, mücadeleyi 26 sayı, 4 asist, 2 top çalma ve 1 ribaunt ile tamamladı.

Armani Olimpia Milan'ın konuk ettiği Olympiakos'a 86-85 kaybettiği maçta 21 dakika süre alan Litvanyalı pivot Gudaitis ise 19 sayı ve 10 ribaunt ile double-double yaptı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Euroleague'de Haftanın Mvp'si Ulanovas - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement