Euskaltel Euskadi'den Veda - Son Dakika
Spor

Euskaltel Euskadi'den Veda

Euskaltel Euskadi\'den Veda

İspanyol bisiklet takımı Euskaltel Euskadi’nin lisansını almak isteyen Fernandol Alonso, telekom deviyle anlaşmaya varamadı.

26.02.2014 16:59

Formula 1'de Ferrari adına yarışan Fernando Alonso'nun, Bask kökenli bisiklet takımı Euskadi'yi canlı tutma hayalleri suya düştü.

Bisiklet dünyasının önemli takımlarından Euskadi'yi finanse eden Euskaltel, 2013'ün ardından sponsorluktan çekileceğini açıklayınca takım kapanma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Bu açıklamanın ardından öne çıkan Alonso, takımın lisansını almak için görüşmelerde bulunmuş ve İspanyol takımına pelotonda kalma imkanı tanımıştı.

2005 ve 2006 yıllarında Dünya şampiyonluğu yaşayan İspanyol pilot, son yaptığı açıklamayla anlaşmanın istedikleri gibi sonuçlanmadığını ve 2014'te bir bisiklet takımının sahibi olmayacağını ifade etti.

Euskaltel de anlaşmanın gerçekleşmediği doğrulayarak, üzülerek de olsa kapanma planını yeniden masaya yatırdıklarını belirtti.

Euskadi ile sözleşmesi devam eden Samuel Sanchez, Igor Anton ve Mikel Landa gibi isimlerin de içerisinde bulunduğu 16 bisikletçi, önümüzdeki sezon farklı takımlarda yarışacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Euskaltel Euskadi'den Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement