Everton Wolfsburg'a Geçit Vermedi: 4-1 - Son Dakika
Spor

Everton Wolfsburg'a Geçit Vermedi: 4-1

Everton Wolfsburg\'a Geçit Vermedi: 4-1

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahasında Wolfsburg'u ağırlayan Everton rakibini 4-1 mağlup ederek gruplara iyi bir başlangıç yaptı.

19.09.2014 00:16

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Everton sahasında Wolfsburg ile karşılaştı.

Goodison Park'taki mücadeleye hızlı başlayan İngiliz ekibi ilk 15 dakika boyunca rakip kalede birçok net pozisyon yakaladı.

15. dakikadaysa ev sahibi ekipte Wolfsburg kalecisi Diego Benaglio'nun kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti ve golle birlikte Everton, oyunun kontrolünü de elinde tutmaya başladı.

Wolfsburg kalesinde birçok tehlikeli pozisyonu savurmayı başarıp devre arasına en azından tek fark geride gitmeye hazırlanırken Everton 45. dakikada Leighton Baines'in asisti ve Seamus Coleman'ın golüyle durumu 2-0 yaptı.

İkinci yarıya da atak başlayan Everton'da bu kez sahnede ilk golün asistini yapan Leighton Baines vardı. 29 yaşındaki İngiliz oyuncu 47. dakikada attığı golle farkı 3'e çıkardı.

Maçın ikinci bölümüne de resmen 3-0 yenik başlayan Wolfsburg, farkı azaltmak adına pek de etkili bir oyun sergileyemedi ve 89. dakikada Samuel Eto'o'nun pasında Kevin Mirallas'ın golüyle Everton durumu 4-0'a getirdi.

Konuk ekibin tek golüyse uzatmalarda Ricardo Rodriguez'den geldi ve maçı Everton 4-1 kazandı.

UEFA Avrupa Ligi'nde bugün oynanan diğer maçlardan alınan sonuçlar şöyle:Lille 1-1 Krasnodar

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Everton Wolfsburg'a Geçit Vermedi: 4-1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement