Geçtiğimiz günlerde konuşan ve uzun süredir Massa ile çalışan Smedley, Massa’nın şampiyonluk mücadelesi verdiği 2008’deki kadar iyi bir sezon geçirdiğini söyledi.
Massa “Ona katılıyorum. Aradaki tek fark 2008’deki gibi şampiyonluk mücadelesi vermiyor olmamız. 2008’de üst düzey bir aracımız vardı ancak şu anda 3. hızlı takımız. Ancak gerçekten iyi hissediyorum. İyi sürüyorum ve aracı en iyi şekilde kullanabiliyorum. Bu hisse sahip olmak güzel. Bu ekstra güven veriyor ve takım her dediğinizi dikkate alıyor.” dedi.
Massa ayrıca 2009 Macaristan’daki kendisini ölüme yaklaştıran kazaya da değindi.
Massa “Bir çoğunuz o kazanın sürüşümü değiştirdiğini yazdı. Bu doğru olmayabilir. Sürüş yapmaktansa yazmak daha kolay. Son yıllarda Ferrari’de güçlü olmamamla ilgili bazı sebepler vardı ancak onları masaya yatırmak istemiyorum. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık günümüz için çalışıyoruz ve bu daha iyi.” dedi.
Benzer haberler için TRF1.net
Son Dakika › Spor › Felipe Massa: 2008'deki Kadar İyi Olduğum Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.