Feyenoord, Reikerink'in Takımı Heerenveen'i 5-3 Yendi - Son Dakika
Spor

Feyenoord, Reikerink'in Takımı Heerenveen'i 5-3 Yendi

Feyenoord, Reikerink\'in Takımı Heerenveen\'i 5-3 Yendi

Hollanda Liginde Jan Olde Reikerink'in çalıştırdığı Heerenveen, van Persie'li Feyenoord'da 5-3 yenildi. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Robin van Persie karşılaşmada ağları sarsmayı başardı.

26.08.2018 17:42

Hollanda Eredivisie'nin 3. haftasında Heerenveen ile Feyenoord karşı karşıya geldi. Abe Lenstra Stadion'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Feyenoord, 5-3'lük skorla kazandı.

Feyenoord, Jan Olde Riekerink'in çalıştırdığı Heerenveen'e karşı 4. dakikada Toornstra'nın golüyle öne geçti. Robin van Persie, 15. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Toornstra, ilk devrenin sonunda ikinci kez sahneye çıktı ve ilk yarı 3-0 sona erdi.

HEERENVEEN MAÇA ORTAK OLDU AMA DEVAMI GELMEDİ

İkinci yarıya da golle başlayan Feyenoord, 47. dakikada Malacia ile farkı artırdı. Heerenveen, 71. dakikada Thorsby ile farkı 3'e indirdi. Heerenveen, 85'te Pierie ve 89'da Bulthuis ile bir anda maça ortak oldu.

Feyenoord, 90+1. dakikada Ayoub ile bulduğu golle maçın skorunu belirledi.

Bu sonucun ardından Feyenoord, puanını 6'ya çıkarırken, Heerenveen 4 puanda kaldı. Feyenoord, gelecek hafta sahasında NAC Breda'yı ağırlayacak. Heerenveen ise VVV Venlo deplasmanına gidecek.

Son Dakika Spor Feyenoord, Reikerink'in Takımı Heerenveen'i 5-3 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement