Finalde Pinto Oynayacak - Son Dakika
Spor

Finalde Pinto Oynayacak

Finalde Pinto Oynayacak

Barcelona Teknik Direktörü Gerardo Martino, 19 Nisan'da Real Madrid ile oynanacak Copa del Rey Finali'nde kalede Jose Manuel Pinto'nun olacağını açıkladı.

14.02.2014 18:56  Güncelleme: 22:40

Kral Kupası'nda final El Clasico

Rayo Vallecano ile oynanacak maçın basın toplantısında konuşan Martino, Copa del Rey maçı için "Daha önce de söyledim. Copa del Rey maçlarındaki kalecimiz Pinto, La Liga'da ise Victor Valdes. İlk maçtan son maça kadar kalede Pinto vardı. Üzerinde düşünmem gereken bir konu değil. Final'de de Pinto kaleyi koruyacak." sözlerini kullanarak Pinto'nun oynayacağını duyurdu.

Kendisine City maçı hakkında gelen sorular üzerine "City maçının bu kadar çok konuşulması normal çünkü artık Şampiyonlar Ligi'nde eleme maçlarına geldik. Fakat soruları yanıtlamayacağım çünkü bunun için Pazartesi günü bir basın toplantısı olacak." diyerek sadece Rayo maçını düşündüklerini belirtti.

Vallecano ile oynanacak karşılaşma hakkında ise "Dediğim gibi, şu an tamamen Rayo maçına konsantre olmuş durumdayız. Jemez son derece cesur, hayranı olduğum tipte bir koç. Rakip kim olursa olsun takımına pozitif bir futbol oynatmaya çalışıyor." sözleriyle Rayo'nun küçümsenmemesi gerektiğinin altını çizdi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Finalde Pinto Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement