Fulham Altı Hafta Sonra Galip: 2-0 - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fulham Altı Hafta Sonra Galip: 2-0

Fulham Altı Hafta Sonra Galip: 2-0
08.12.2013 17:30

Premier Lig'in 15. haftasında Fulham deplasmanına çıkan Aston Villa maçı 2-0 kaybetti.

Üst üste aldığı yenilgilerden sonra teknik direktörlük değişikliğine giden Fulham, Aston Villa'yı konuk etti.

Maça atakları ile başlayan Fulham oldu. Ev sahibi ekip, 18. dakikada Kacaniklic ile şut fırsatı buldu ancak gol 21. dakikada Sidwell'den geldi. Dejagah'ın hazırladığı pozisyonda golü bulan 30 yaşındaki oyuncu, Fulham'ı 1-0 öne geçirdi.

Bu golden yaklaşık 8 dakika sonra hakem Mike Dean, ev sahibi takım lehine penaltı düdüğü çaldı. Penaltıda topun başına geçen Berbatov farkı ikiye çıkardı.

İlk yarıyı geride kapatan Aston Villa ikinci yarıda da bir şeyler üretmekte zorlandı. Fulham ise 59. dakikada Karagounis, 65. dakikada Riise ile gole yaklaştı. Fulham ikinci yarıda da etkili bir oyun sergileyese de başka gol atamadı ve maçı 2-0 kazandı.

Fulham aldığı bu galibiyetle puanını 13'e çıkardı. Aston Villa ise 19 puanda kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fulham Altı Hafta Sonra Galip: 2-0 - Son Dakika


Advertisement