Galliani: Balotelli %99 Kalıyor - Son Dakika
Spor

Galliani: Balotelli %99 Kalıyor

Galliani: Balotelli %99 Kalıyor

Galatasaray'ın da transfer radarında olan yıldız golcü Mario Balotelli için AC Milan Şefi Galliani'den bir açıklama geldi.

26.07.2014 11:02  Güncelleme: 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AC Milan'ın üst düzey yöneticilerinden Adriano Galliani, Mario Balotelli'nin %99.9 Milan'da kalacağını söyledi.

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan yönetici, "Balotelli bizimle hiçbir zaman için transfer olmak istediğini konuşmadı. %99.9 Milan'da kalacak. Transfer piyasasında hiçbir oyuncunun yeri %100 sağlam değildir, ama Mario bizimle devam edecek." diye konuştu.

Robinho'nun da kulüpteki geleceğini değerlendiren Galliani, "Şu ana kadar kendisine önerilen maaşları beğenmediği için kulüp bulamadı, ama bir sürü teklif var. Pazartesi de teklifler gelecek. Bir çıkar yol bulacağız." dedi. Brezilyalı golcü ile Atletico Mineiro'nun yanı sıra Santos ve Orlando City de ilgileniyor.

Takımın yeni hocası Inzaghi'nin Alessio Cerci ve Joel Campbell'ı istediği yönünde çıkan haberlere ise "Alessio ve Campbell mı? Evet ikisi de Milan'ın karakterine uyan isimler, ama onlar gibi piyasada çok isim var." ifadelerini kullandı.

Milan, bir önceki sezon Allegri'yi kovduktan sonra yerine Seedorf'u getirmiş, ancan efsane oyuncusuyla yol ayrımına gidip bir diğer efsane Inzaghi'yi görev başına getirmişti.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Galliani: Balotelli %99 Kalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement