Gemileri Yakıyor - Son Dakika
Spor

Gemileri Yakıyor

Gemileri Yakıyor

İngiltere Premier Ligi'nde sezonu 30 golle gol kralı olarak noktalayan Robin van Persie'nin Arsenal ile yeni kontrat yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

27.05.2012 12:15

İngiltere Premier Ligi'nde sezonu 30 golle gol kralı olarak noktalayan Robin van Persie'nin Arsenal ile yeni kontrat yapıp yapmayacağı merak konusu oldu. Ancak Hollandalı yıldızın, bu konuda ilk net sinyali verdiği öğrenildi.

Golcü oyuncunun, derdinin para değil, şampiyonluklar kazanmak olduğunu söyleyerek kendisinin, The Gunners ile şampiyonluklar kazanabileceğine dair ikna edilmeden Arsenal yönetimi ile kontrat görüşmesi yapmayı düşünmediği öğrenildi.

Kulüp yönetiminden bir isim, "City'nin önerdiği parayı versek de van Persie kalmak istemeyecek çünkü o, şampiyonluklar yaşamayı, para kazanmanın önüne koymuş durumda" diyerek durumu özetledi.

CITY VE MANU PUSUDA

Robin van Persie'nin bu sert çıkışı sonrası Arsenal Kulübü ile arasındaki bağlar kopma noktasına gelirken, hem maddi güç hem de şampiyonluklar kazanmaya elverişli olan Manchester şehrinin iki ekibi Manchester City ve Manchester United'ın, başarılı forvet için kıyasıya bir rekabet içine girdiği belirtiliyor.

Daha önce aynı takımdan Kolo Toure, Emmanuel Adebayor, Gael Clichy ve Samir Nasri'yi renklerine bağlayan City'nin 20 milyon sterlin ile masaya oturacağı söylenirken, MANU, Juventus, Anzhi ve İspanyol devleri Real Madrid ve Barcelona'nın da Robin van Persie için girişimlerde bulunacağı gelen haberler arasında...

DEMPSEY HAMLESİ

Zaten çok güçlü olmayan forvet hattında tek ciddi tehdit olan ve kontratının bitimine 1 sezon kalan Robin van Persie'nin olası ayrılığı durumunda Arsenal bu pozisyon için ciddi hamleler yapmaya hazırlanıyor.

Fulham forması giyen ABD'li forvet Clint Dempsey ve Fransa Ligi şampiyonu Montpellier'nin başarılı golcüsü Olivier Giroud'nun, gelecek sezon Emirates'de forma giyebileceği belirtildi.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Gemileri Yakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement