Genç Termeliler Taraftar Derneği Açıldı - Son Dakika
Spor

Genç Termeliler Taraftar Derneği Açıldı

Genç Termeliler Taraftar Derneği Açıldı

Samsun'un Terme ilçesinde Genç Termeliler Taraftar Grubu Derneği açıldı.

13.04.2013 10:39

Samsun'un Terme ilçesinde Genç Termeliler Taraftar Grubu Derneği açıldı. Açılışa Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar da katıldı.

Açılışa Samsunspor Kulüp Başkanı Emin Kar'ın yanı sıra, Genel Koordinatör Hasan Şengün, Teknik Direktör Besim Durmuş, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcular, Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, Çınarlık Belediye Başkanı Nihat Soğuk ve kalabalık taraftar topluluğu katıldı.

Terme Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Yirmibeşoğlu ve Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul'a dernek çalışmalarına yaptığı katkı ve yardımlar nedeni ile teşekkür eden Genç Termeliler taraftar grubu lideri Ali Kondakçı, "Başkanlarımız her zaman bizlerin yanındaydı. Derneğin açılmasında bizlere çok büyük destekleri oldu. Samsunspor'umuza da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyoruz" dedi.

Genç Termeliler taraftar grubunun tüm deplasman maçları da dahil olmak üzere her koşulda kendilerini yalnız bırakmadıklarını belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, "Bu derneğimize geç kalmış bir ziyareti bugün gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimizin güzel faaliyetleri bize devamlı destek verecektir" diye konuştu.

Her türlü sportif faaliyetlere ellerinden gelen desteği sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul, "Girişim ve çalışmaları nedeni ile Genç Termeliler taraftar gurubuna, katılımlarından dolayı Başkanımız Emin Kar'a, yönetim kurulu üyelerimize ve futbolcularımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılışı Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, Kozluk Belediye Başkanı Şenol Kul ve Genç Termeliler Taraftar Grubu Lideri Ali Kondakçı yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Genç Termeliler Taraftar Derneği Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement