Giggs: Rüya Gibi Bir Maç Oldu - Son Dakika
Spor

Giggs: Rüya Gibi Bir Maç Oldu

Giggs: Rüya Gibi Bir Maç Oldu

Manchester United'da teknik direktörlük görevine getirilen Ryan Giggis, 4-0'lık galibiyetin ardından maç öncesinde gözüne uyku girmediğini söyledi.

27.04.2014 11:14  Güncelleme: 11:50

David Moyes'un kovulmasıyla Manchester United'da sezon sonuna kadar teknik direktörlük koltuğuna geçen Ryan Giggs, 4-0'lık Norwich galibiyetinin ardından itirafta bulundu.

Başarılı kanat oyuncusu, Moyes'un kovulmasıyla birlikte takımın başına geçtiği ilk maçı farklı kazanmayı başardı. Farklı zaferi değerlendiren Giggs, Sky Sports'a verdiği demeçte "Rüya gibi bir başlangıç oldu. 4-0'lık galibiyetten büyük tat aldım. Bir maçın sonunu böyle getirmek hep güzeldir. Gol attık, pozisyonlara girdik. İlk yarı biraz yavaş oynadık ancak oyuncularıma daha hızlı oynamaları gerektiğini hatırlattım ve onlar da bunu başardılar. " dedi.

GÖZÜME UYKU GİRMEDİ

Maç kadrosuna Marouane Fellaini ve Adnan Januzaj'ı almamasının sebebini de açıklayan çiçeği burnunda teknik adam "Bu sebeple tüm gece gözüme uyku girmedi. Bu isimleri kadroya alamamak, Mata gibi bir yıldıza ilk 11'de şans verememek zor. Hayatımda ilk defa bu tip bir görevin başındayım ve karar vermek cidden çok zor. Şu an teknik direktör benim, ama aynı zamanda onlarla takım arkadaşıyım. Yani birilerini kadroya katıp başkalarını es geçmek çok zordu." diye konuştu.

Bu kararının herkesi memnun etmediğini bildiğini ifade eden Giggs, "Tabii ki herkes bu kararlarımdan hoşnut değildi. Ama kimse söylenmedi ya da itiraz etmedi. Mata'nın profesyonelliğini gördünüz. Yedekten oyuna girdi ve maçın yıldızı oldu." ifadelerini kullandı.

YAKIN GELECEĞİ DÜŞÜNECEK VAKTİM YOK

Louis van Gaal dedikoduları hakkında konuşmak istemeyen Galli çalıştırıcı "Bu şu an düşündüğüm bir konu değil. Ben sadece önümdeki 4 maça bakıyorum. Yakın geleceği düşünecek vaktim henüz olmadı. Şu an tek düşüncem takımı Sunderland maçına hazırlamak." şeklinde konuştu.

Ryan Giggs, kariyeri boyunca Manchester United'da forma giymişti. Giggs'in futbolculuk kariyeri de hala devam ediyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Giggs: Rüya Gibi Bir Maç Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement