"Gol Yollarında Yetersiz Kaldık" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Gol Yollarında Yetersiz Kaldık"

"Gol Yollarında Yetersiz Kaldık"
30.04.2018 13:10

Evkur Yeni Malatyaspor'un asbaşkanı ve basın sözcüsü Erdal Gündüz, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında golsüz berabere kaldıkları Teleset Mobilya Akhisarspor maçında gol yollarında yetersiz kaldıklarını söyledi.

Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında karşılaştıkları  Teleset Mobilya Akhisarspor maçında iyi mücadele ettiklerini kaydetti.
Futbolcularının rakipleri karşısında gösterdiği performanstan memnun  olduklarını aktaran Gündüz, "Teleset Mobilya Akhisarspor maçında güzel oynadık  ancak gol yollarında yetersiz kaldık. Galip gelebileceğimiz bir maçtı. Topla  oynama oranına bakıldığında da bunu gösteriyor." değerlendirmesinde bulundu.
Gündüz, karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür  ederek, "Galip gelseydik ligi artık bitirmiş olacaktık. Yine de iyiyiz ancak bir  3 puana daha daha ihtiyacımız var." diye konuştu.
Evkur Yeni Malatyaspor'un ligden düşmeyeceğini, takımlarının Süper  Lig'de kalıcı olacağını dile getiren Gündüz, "Bugün Bursasspor-Atiker Konyaspor  maçı, gelecek hafta da Aytemiz Alanyaspor- Osmanlıspor maçı oynanacak. Herkes  rahat olsun. Önümüzdeki hafta deplasmanda Göztepe ile oynayacağımız maçtan puan  veya puanlarla ayrılıp bu işi bitireceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor 'Gol Yollarında Yetersiz Kaldık' - Son Dakika


Advertisement