Gölcük'te satranç turnuvası başladı - Son Dakika
Spor

Gölcük'te satranç turnuvası başladı

Gölcük\'te satranç turnuvası başladı

Gölcük'te 308 öğrencinin en iyi hamleleri yapmak için mücadele edeceği Okullar Arası Satranç Turnuvası başladı.

15.02.2022 16:03  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölcük'te 308 öğrencinin en iyi hamleleri yapmak için mücadele edeceği Okullar Arası Satranç Turnuvası başladı.

Gölcük Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde, Gölcük'te 'Öğrenciysen' projesi kapsamında düzenlenen Okullar Arası Satranç Turnuvası başladı. Gölcük Kongre Sarayı'nda başlayan ve 15-16-17 Şubat tarihlerinde çekişmeli müsabakalara sahne olacak turnuvada ilçede bulunan 36 okuldan 308 öğrenci mücadele edecek. Turnuvaya katılan öğrenciler, en iyi hamleleri yapabilmek için hünerlerini sergileyecek. Turnuva 3 ayrı kategoride düzenleniyor. 3 gün sürecek turnuvada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verilecek.

Turnuvanın öğrencilerin gelişimine katkı sunacağını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, "Satranç turnuvasına katılan, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan sevgili öğrencilerimize başarılar diliyor, onları yetiştiren saygıdeğer ailelerine, öğretmenlerimize, Türkiye Satranç Federasyonu yetkililerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin eğitimi ve gelişimini destekleyecek çalışma ve projelerimize aralıksız devam edeceğiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gölcük'te satranç turnuvası başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı İtalya'da mağlup oldu
    00:57 Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı İtalya'da mağlup oldu

    Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı, FIBA Erkekler Avrupa Kupası yarı final ilk maçında İtalya'nın Itelyum Varese takımına 81-80 yenildi. Başantrenör Dejan Radonjic, maçın ardından yaptığı açıklamada, ikinci devrede iyi işler yaptıklarını ve İstanbul'da ikinci maçı kazanmak istediklerini belirtti. Oyuncu Berkay Candan ise deplasmandan 1 sayı geride döndüklerini ve evlerinde finale çıkmak istediklerini söyledi.

  • Bahçeşehir Koleji, Itelyum Varese'ye deplasmanda yenildi
    00:47 Bahçeşehir Koleji, Itelyum Varese'ye deplasmanda yenildi

    Bahçeşehir Koleji Erkek Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası yarı final ilk maçında İtalya'nın Itelyum Varese takımına 81-80 yenildi. İlk çeyreği önde tamamlayan Bahçeşehir Koleji, ikinci yarıda üstünlüğü kaybederek maçı kaybetti. Kupada finale çıkacak takımı belirleyecek rövanş maçı 3 Nisan'da İstanbul'da yapılacak.

  • Bahçeşehir Koleji, Pallacanestro Varese'ye deplasmanda mağlup oldu
    00:40 Bahçeşehir Koleji, Pallacanestro Varese'ye deplasmanda mağlup oldu

    FIBA Avrupa Kupası Yarı Finali ilk maçında Bahçeşehir Koleji, İtalyan ekibi Pallacanestro Varese'ye deplasmanda 81-80'lik skorla mağlup oldu. İlk periyodu önde tamamlayan Bahçeşehir Koleji, ikinci periyotta dengeyi kaybetti ve devreyi geride kapattı. Üçüncü periyotta tekrar öne geçen Bahçeşehir Koleji, son çeyrekte üst üste atışları kaçırarak mağlubiyete engel olamadı. İkinci maç 3 Nisan'da İstanbul'da oynanacak.

  • Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a: Seni kim şampiyon yapmıyor, bana isim ver
    00:06 Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a: Seni kim şampiyon yapmıyor, bana isim ver

    Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Genel Kurul'a katılmama kararı aldığını açıkladı. Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a seslenerek, 'Fenerbahçe Başkanı'nı kim şampiyon yapmak istemiyor? Kim? Adını koymadan mücadele olmaz. Düşmanın adını koyun' dedi.

  • Antalyaspor Başkanı: İlahi adalet diye bir şey var
    00:00 Antalyaspor Başkanı: İlahi adalet diye bir şey var

    Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, MHK toplantısının sosyal medyada paylaşılmasının ardından yaptığı açıklamada, 'İlahi adalet diye bir şey var. Gerçekler çok uzun sürmeden ortaya çıktı. Ortaya çıktığı için de haklı haykırışlarımızı tüm Türkiye duymuş oldu' dedi.

  • Turgut Altınok: Ankara, uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapabilecek potansiyele sahip
    23:41 Turgut Altınok: Ankara, uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapabilecek potansiyele sahip

    Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Ankara'nın federasyonlarının ve sosyal tesislerinin bulunması durumunda birçok uluslararası yarışmaya ev sahipliği yapabilecek potansiyele sahip olduğunu belirtti. Altınok, Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek Ankara takımlarına destek olunması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, uluslararası spor müsabakalarının Ankara'da yapılması için projelerinin olduğunu ve Ankara'nın sporun başkenti konumuna gelmesi için çalışacaklarını ifade etti.

  • Bitexen Antalyaspor, MKE Ankaragücü maçı için hazırlıklarını sürdürüyor
    23:25 Bitexen Antalyaspor, MKE Ankaragücü maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

    Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında MKE Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Milli maçlar nedeniyle verilen arada, takım Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ve dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktik çalışma ile tamamlandı.

  • Zeynep Sönmez, Antalya'da ikinci tura yükseldi
    23:15 Zeynep Sönmez, Antalya'da ikinci tura yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta ikinci tura yükseldi. Sönmez, Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu yenerek adını ikinci tura yazdırdı. İkinci turda Alman raket Ella Seidel ile karşılaşacak olan Sönmez, maç öncesi iyi hazırlandığını belirtti. Ayrıca, turnuvanın Billie Jean King Cup öncesi iyi bir hazırlık olduğunu ifade etti.

  • Aziz Yıldırım, 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul'a katılmayacak
    21:30 Aziz Yıldırım, 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul'a katılmayacak

    Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, 2 Nisan'daki Olağanüstü Genel Kurul'a katılmama kararı aldı. Trabzonspor maçındaki olaylar ve ligden çekilme seçeneği gibi konuların tartışılacağı toplantıya katılmayacağını belirten Yıldırım, "Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip'i arıyorlar, Ben dahil 8 isim veriyorlar. "Bunları sen çağır" diyorlar. 2 Nisan'da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak belirsiz" dedi.


Advertisement