Lyon'lu oyuncu Bafetimbi Gomis'in menajeri, oyuncunun gelecek sene Premier Lig'e gitmeye hazırlandığını söyledi.
2009 yılında Lyon'a transfer olan Fransız oyuncunun transfer dönemi boyunca Newcastle United ile görüşmeleri olmuştu.
28 yaşındaki oyuncu dört senesini Lyon'a verdi ancak geçen ay takım ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Ligue 1 ekibinden ayrılacağını ortaya koymuştu.
Tuttomercatoweb'e açıklamalarda bulunan Francesco Di Frisco, "Yakın zamanda hem Roma sportif direktörü Sabatini, hem de Lazio sportif direktörü Tare ile görüştüm. İki takım da bana Bafe'nin kendi tranfer listesinde olmadığını söyledi." şeklinde konuştu.
Menajer sözlerine, "Onun Premier Lig'e gitmesi yakın. Bir kaç ekiple görüşüyoruz. Onun yıllık ücreti 2.5 milyon avro bu da İngiliz ekipleri için büyük bir avantaj." ifadeleri ekledi.
Son Dakika › Spor › Gomis Premier Lig'e Yakın - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.