Götze: Bayern Daha İyi Olacak... - Son Dakika
Spor

Götze: Bayern Daha İyi Olacak...

Götze: Bayern Daha İyi Olacak...

Genç yıldız, Bayen'de sakat oyuncularının dönüşünün takımı ateşleyeceğine inanıyor.

14.09.2014 16:17

Alman yıldız Mario Götze, çalkantılı günler geçiren Bayern Münih'in sakat oyuncuların dönüşüyle çok daha iyi duruma geleceğinden emin.

Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Arjantin'i finalde yıkan golü atan 22 yaşındaki futbolcu, Cumartesi günü Bundesliga'daki Stuttgart maçında da takımının açılış golünü kaydeden isim oldu.

Sezona Süper Kupa'da Dortmund mağlubiyetiyle başlayan ve ligde de 3 maç sonunda 7 puanı hanesine yazdıran Bavyera ekibinde sakat oyuncular ışığında ideal kadrosunu kurmakta oldukça zorlanıyor.

Haftalar ilerledikçe form tutacaklarına inanan Götze, "Şu anki oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Kötü oyuna rağmen 3 puan almamız gerçekten önemliydi. Şimdilik önceliğimiz bu. Bundan memnun olmalıyız." dedi.

Sakatlıkların takımı etkilediğinden bahseden Alman golcü, "Tabii ki sakat oyuncularımız var ancak her kulüpte yaşanan olaylar bunlar. Herkes takıma döndüğünde çok daha iyi olacağız. Bunun için de zamana ihtiyacımız var. Uzun bir maraton var önümüzde. Beni izlemeye devam edin." şeklinde konuştu.

Bayern, Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi'nde gruplardaki ilk maçında Manchester City'yi ağırlayacak.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Götze: Bayern Daha İyi Olacak... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement