Göztepe - Mke Ankaragücü Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Göztepe - Mke Ankaragücü Maçının Ardından

Göztepe - Mke Ankaragücü Maçının Ardından

PTT 1.Lig'in 12.haftasında Göztepe kendi sahsında, MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

17.11.2012 19:38

PTT 1. Lig'in 12. haftasında Göztepe kendi sahsında, MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Göztepe Antrenörü Ümit İnal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her takımın kötü günler geçirebileceğini ve camianın umutsuzluğa düşmemesi gerektiğini söyledi.

İnal, çok gol kaçırdıkları bir maç olduğuna değinerek, "Hatalı bir gol yedik. Fakat maçı kurtarmak adına oyuncularımız yoğun gayret saffetti. Yolumuza devam edeceğiz. 2 puan ciddi kayıp. Ligin sondan ikincisiyiz. Ama takımımız her geçen gün üzerine katarak devam ediyor. Camiamız umutsuzluğa düşmesin. Her takım böle kötü günler geçirebiliyor. Göztepe zamanında daha kötü günlerde geçirdi" dedi.

Göztepeli futbolcu Ali Kuçik ise, ellerinden geleni yaptıklarını fakat şanssız olduklarını dile getirerek, "Golü atarken bile bütün gücümle vurdum ve öle gol oldu. İnşallah en kısa sürede bu kötü süreçten çıkacağız" diye konuştu.

Fatih Yiğen de gol yedikten sonra toparlandıklarını söyleyerek, "Maça iyi başlamadık. İlk yarı donuk bir performans gösterdik. Fakat golü yedikten sonra toparlandık. 2 puan bıraktığımız için çok üzgünüz. Takım olarak bu kötü günleri atlatacak gücümüz var ve inşallah bu kötü durumdan biran önce kurtulacağız" şeklinde konuştu.

MKE ANKARAGÜCÜ CEPHESİ

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise, maça kazanmak için çıktıklarını kaydederek, "Biz Ankaragücü olarak yeni bir sayfa açtık. Ankaragücü ruhu ile buraya kazanmak için gelmiştik. Buraya kazanmak için geldik fakat 1 puan aldık. Aldığımız 1 puanı tüm camiamıza ve taraftarlarımıza armağan ediyorum. İnşallah aldığımız 1 puanın devamını getirip Ankaragücü'nü yukarılara taşıyacağız" dedi.

MKE Ankaragücülü futbolcu Serkan Şirin ise, sahaya Ankaragücü ruhu ile çıktıklarını söyleyerek, "Buraya gelmeden önce tüm takım arkadaşlarımız olarak galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorduk. Biz hepimiz altyapıdan gelme oyuncularız ve sahaya da Ankaragücü ruhuyla çıktık. Deplasmandan 1 puanı aldığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Hasan Ayaroğlu de gelecek hafta 3 puan almak istediklerinin altını çizerek, "Ankaragücü'nün sıkıntısına rağmen tüm futbolcu arkadaşlarımız kulaklarını tıkadı ve sahaya galibiyet için çıktı. İlk yarı golü bulduk fakat Göztepe ikinci yarı daha atak oynadı ve golü buldu. İnşallah haftaya 3 puanı alacağız" ifadesinde bulundu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Göztepe - Mke Ankaragücü Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement