Griezmann'dan Arsenal İddialarına Son Nokta! - Son Dakika
Spor

Griezmann'dan Arsenal İddialarına Son Nokta!

Griezmann\'dan Arsenal İddialarına Son Nokta!

Atletico Madrid'in Fransız yıldızı Antoine Griezmann, Arsenal'e transferi için açık davet yapan Laurent Koscielny'yi nazikçe reddetti.

20.12.2016 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletico Madrid'in Fransız yıldızı Antoine Griezmann, Arsenal'e transferi için açık davet yapan Laurent Koscielny'yi nazikçe reddetti.



2016 yılında büyük bir çıkış yapan ve Ballon d'Or sıralamasında Ronaldo ve Messi'nin ardından üçüncü basamakta yer alan Fransız forvet Antoine Griezmann'ın ismi Avrupa'nın birçok dev ekibiyle anılıyor.



İngiliz kulüpleri tarafından istendiği öne sürülen ve Fransa Milli Takımı'ndan arkadaşı Laurent Koscielny'nin Arsenal'e transferi için kendisini ikna etmeye çalıştığını söyleyen 25 yaşındaki futbolcu,



''Arsenal hakkında benimle sıkça konuşuyor ama Madrid'de kendimi iyi hissediyorum. Burada mutluyum ve ayrılmayı düşünmüyorum. Küçük bir kızım var ve zamanımı onunla geçiriyorum. Üzgünüm ama burada kalacağım. Arsenal iyi bir takım ve güzel futbol oynuyorlar. İnsanlar sürekli benim İngiltere'ye transfer olacağımı konuşuyor ama burada mutluyum.'' diyerek transfer iddialarına son verdi.



(Eurosport)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Griezmann'dan Arsenal İddialarına Son Nokta! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement