Haltercilerimiz Dünya Şampiyonasında - Son Dakika
Spor

Haltercilerimiz Dünya Şampiyonasında

Haltercilerimiz Dünya Şampiyonasında

Kağıtsporlu Sibel Şimşek ve Aylin Daşdelen Dünya Halter Şampiyonası'nda Madalya Arıyor.

16.09.2010 14:01

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu şampiyon halterciler Sibel Şimşek ve Aylin Daşdelen ülkemizi Antalya'da yapılacak olan Dünya Halter Şampiyonası'nda temsil edecek.

17- 27 Eylül tarihlerinde yapılacak şampiyonada Aylin 18 Eylül Cumartesi, Sibel ise 20 Eylül Pazartesi günü podyuma çıkacak.

REKOR KATILIMLI ŞAMPİYONA

88 ülkeden 1265 kişi ile şu ana kadar ki şampiyonalara göre rekor sayıda akreditenin yapıldığı Dünya Büyükler Halter Şampiyonası'nda Büyükşehir Kağıtsporlu Aylin Daşdelen ve Sibel Şimşek altın madalya için podyuma çıkıyor. Antalya'da yapılacak olan şampiyonada Aylin Daşdelen 53 kilo, Sibel Şimşek ise 63 kiloda mücadele edecek.

AYLİN CUMARTESİ, SİBEL PAZARTESİ PODYUMDA

Dünya ve Avrupa Şampiyonalarından madalyalar ile dönen mavi-beyazlı sporcularımız müsabakalarını 18 ve 20 Eylül'de gerçekleştirilecek. Avrupa Şampiyonu haltercimiz Aylin Daşdelen 53 kilodaki kaldırışlarını 18 Eylül Cumartesi günü saat 15.00'da kaldırmaya başlayacak. 63 kiloda podyuma çıkan şampiyon haltercimiz ise 20 Eylül Pazartesi saat 20.00'da altın için mücadele edecek. Şampiyona TRT 3'ten canlı olarak yayınlanacak.

KALDIRIŞLAR OLİMPİYATLAR İÇİN

Birçok şampiyonada ay yıldızlı formayı defalarca giyerek başarılı dereceler elde eden Büyükşehir Kağıtsporlu haltercilerimiz Sibel Şimşek ve Aylin Daşdelen kürsüde yer alabilmek için mücadele edeceklerini belirtti. Otoriteler tarafından kürsü için en önemli isimler arasında gösterilen Büyükşehirli bayan halterciler madalya için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler.

İYİ HAZIRLANDIK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor antrenörü Şule Şahbaz Antalya'da yapılacak şampiyonaya iyi hazırlandıklarını ifade ederek olimpiyatlara katılma hakkı elde etmek için önemli bir müsabaka olan bu şampiyonada iki sporcumuzdan da madalya beklediğini kaydetti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Haltercilerimiz Dünya Şampiyonasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement