Hamza Hamzaoğlu: Bile Bile Lades Olduk - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu: Bile Bile Lades Olduk

Hamza Hamzaoğlu: Bile Bile Lades Olduk

Spor Toto Süper Lig 17. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maç sonu açıklamalarda bulundu.

25.01.2015 21:46

Burak Yılmaz'ın sakatlığından dolayı oldukça üzgün görünen Hamza Hamzaoğlu'nun yayıncı kuruluşu yaptığı açıklamalar şu şekilde;

" Maça iyi ve tempolu başladık. Golü de bulduk. Sahada isteyen, arzulayan ve çoşkulu bir takım vardı. Burak'ın sakatlığı bizi üzdü bile bile lades olduk. Antrenmanlarda bir sıkıntısı yoktu. Hamit'i oyuna alıyordum, Burak Yılmaz ile göz göze geldim. Isınırken bana habire iyiyim diye haber gönderdi. Girerken kontrollü ol dedim. Ama Burak bu gol pası atılınca koştu tabi. Bu olaya ben vesile olduğum için taraftarlarımızdan özür diliyorum. Benim hatamdı ama bu benim için bir tecrübedir. Burak'ın şimdi için çok ciddi bir şeyi yok. Biraz daha dinlenecek. Koray bugün çok iyi oynadı. Dikkatli, sakin ve kontrollü çok iyi oynadı. Stoper ihtiyacımız var. Serdar Aziz ile görüşüyoruz ama başka isimlerde var. Almak zorunda değiliz, bulursak bize uygun alırız. Her şeyden önemlisi bütçemize uyması, ona göre kararımızı vereceğiz."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu: Bile Bile Lades Olduk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement