Hayatını Kaybeden Ümit Kayıhan, Zatürre Şüphesiyle Hastaneye Kaldırılmış - Son Dakika
Spor

Hayatını Kaybeden Ümit Kayıhan, Zatürre Şüphesiyle Hastaneye Kaldırılmış

Ünlü teknik direktör Güvenç Kurtar "Ümit Kayıhan, zatürre teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı ama virüsün ne olduğu bulunamamış. Eşimi de böyle kaybetmiştim." dedi.

06.06.2018 10:09  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü teknik direktör Ümit Kayıhan, hayatını kaybetti.

Türkiye Gazetesi Spor Yazarı Ömer Faruk Ünal, Ümit Kayıhan'ın bir süredir tedavi gördüğünü ve hayatını bu sabah kaybettiğini duyurdu. Ünal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bir süredir yoğun bakımda olan Teknik Direktör Ümit Kayıhan, vefat etti. Ailesinin ve antrenör camiasının başı sağolsun" ifadesi yer aldı.

ÜNLÜ HOCA GÜVENÇ KURTAR: İNANAMIYORUM

Ünlü teknik direktör Güvenç Kurtar, canlı yayına katıldığı A Spor'da, "Ümit Kayıhan, zatürre teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı ama virüsün ne olduğu bulunamamış. İnanamıyorum. Ben, eşimi de böyle kaybettim. Çok garip. Teşhis koyamamışlardı. Çok üzücü. Hayat dolu bir arkadaşımızdı." şeklinde konuştu.

Hayatını Kaybeden Ümit Kayıhan, Zatürre Şüphesiyle Hastaneye Kaldırılmış

Son Dakika Spor Hayatını Kaybeden Ümit Kayıhan, Zatürre Şüphesiyle Hastaneye Kaldırılmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Uğur Yalaz: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun büyük kalpli insan 3 0 Yanıtla
  • ersçh: Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun... 3 0 Yanıtla
  • Anadoluçocuğu58: Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun ailesinin başı sağolsun hayat dolu neşeli bir insandı çokda dürüst karakterli bir adamdı hiç unutmam alsancak da bir cafe de otuturken ümit hocam dan yetenekli genç bir topçu var diğer arkadaşları hocam o topçuyu bize kazandır yardımcı ol ümit hoca nın cevabı ne münasebet git kulübün den iste kardeşim kulübün menfaati haberi olmadan bana gelmeyin demişdi .o dönem hocam erzurum u veya diyarbakır ı çalıştırıyordu 2 0 Yanıtla
  • Ali: Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 1 0 Yanıtla

Advertisement