Hazırlık Maçı - Son Dakika
Spor

Hazırlık Maçı

Hazırlık Maçı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçında AZ Alkmar'a 4-1 mağlup oldu.

25.07.2012 22:48

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, hazırlık maçında AZ Alkmar'a 4-1 mağlup oldu.

Hollanda'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, burada Hollanda'nın köklü ekiplerinden AZ Alkmar ile oynadığı dördüncü hazırlık maçında; Holmen ile öne geçmesine rağmen, sahadan 4-1 mağlup ayrıldı.

Hollanda kampında yaptığı hazırlık maçlarında Telstar'ı 2-1, Vitesse ve de Graafschap'ı aynı skorlarla 1-0 mağlup eden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, dördüncü hazırlık maçında karşılaştığı Hollanda'nın köklü ekiplerinden AZ Alkmar'a ise 4-1 mağlup oldu.

13. dakikada Holmen ile 1-0 öne geçen turuncu-lacivertli takım, 16. dakikada Altidore, 48. dakikada Boymans, 54 ve 87. dakikalarda ise Gunmundson'un gollerine engel olamayarak sahadan 4-1 mağlup ayrıldı ve hazırlık maçlarındaki ilk yenilgisini aldı.

Büyükşehir Belediyespor maçta şu kadroyla mücadele etti: "Oğuzhan, Geraldes, Metin, Can, Ekrem, Mahmut (Cihan), Holmen, Taner (Cenk), Visca (Ömer Can), Tom (Doka), Webo"

Turuncu-lacivertli ekip, kampın kalan bölümünde, Heracles ve Elazığspor ile hazırlık maçları oynayacak. Turuncu-beyazlılar, 1 Ağustos'ta İstanbul'a dönerek sezonun ilk haftasında Beşiktaş ile oynayacağı müsabakaya hazırlanacak. - ARHNEİM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Hazırlık Maçı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement