Henry: Messi Ronaldo'dan Daha Yetenekli - Son Dakika
Spor

Henry: Messi Ronaldo'dan Daha Yetenekli

Henry: Messi Ronaldo\'dan Daha Yetenekli

Arsenal ve Barcelona'nın efsane oyuncularından Thierry Henry, eski takım arkadaşı Messi'yi en üste koydu.

19.07.2014 22:46

Attığı inanılmaz gollerle bir döneme damgasını vuran Thierry Henry, eski takım arkadaşı Lionel Messi'nin Cristiano Ronaldo'dan çok daha yetenekli olduğunu düşünüyor.

BBC'ye konuşan Henry, "Lionel Messi bu oyunun ortaya çıkardığı en iyi futbolcu, ama Cristiano Ronaldo'nun insan ötesi çabasına da saygı duyuyorum. Fakat Messi tam bir çılgın. Çocuklar için bir yanda yetenek abidesi öteki tarafta da sıkı çalışmanın ürünü olan iki tane örneğin olması güzel bir şey." dedi.

Manchester United'ın eski forvetlerinden Louis Saha ile yaptığı bir konuşmayı alıntılayan Henry, "Saha bana bir keresinde Manchester United'da en çok çalışan futbolcunun Ronaldo olduğunu söylemişti. Messi de sıkı çalışmıyor demiyorum, ama onun yetenekleri daha doğal. Ronaldo zirvede yer alabilmek için çok sıkı çalışmak zorundaydı. İkisi de aynı kazanan mantaliteye sahip ve aralarındaki en büyük fark bu noktaya gelişleri." diye konuştu.

Fransız forvet, Barça'nın yeni transferi Luis Suarez içinse "Her şeye sahip. Sürekli bastırıyor, iyi bir şekilde kibirli. Vole vurabiliyor, şut çekebiliyor, kafa atabiliyor. Bu oyunun pis tarafını da iyi biliyor. Hile yapıyor demeyeceğim. Gol atmayı da çok iyi biliyor. İngiltere'ye karşı yaptıklarını gördük. Ona iki şans verdiler o da iki gol attı." ifadelerini kullandı.

Henry, Barcelona kariyerini 2010 yılında New York Redbulls'a tranfer olarak sonlandırmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Henry: Messi Ronaldo'dan Daha Yetenekli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement