Hernandez: Ronaldo Messi'den Daha İyi - Son Dakika
Spor

Hernandez: Ronaldo Messi'den Daha İyi

Hernandez: Ronaldo Messi\'den Daha İyi

Real Madrid'in Manchester United'dan kiraladığı Javier Hernandez, yeni takım arkadaşı Ronaldo'ya övgüler yağdırdı.

10.09.2014 12:32  Güncelleme: 12:36

Real Madrid'in yeni transferi Javier Hernandez, İspanya'da geçirdiği kısa sürenin ardından Cristiano Ronaldo'nun Lionel Messi'den daha iyi olduğuna ikna olduğunu söyledi.

El Chiringuito'ya konuşan 26 yaşındaki golcü, "Şüphem yok, Ronaldo dünyanın en iyisi. Kısa sürede onun neden en iyi olduğunu da gördüm. Sadece maçlarda değil her gün yaptıklarıyla da bunu hak ediyor. Ronaldo en iyi ve Messi de ondan bir adım sonra geliyor." dedi.

Brezilyalı Ronaldo'ya hayran olduğunu belirten Hernandez, "Benim idolüm Ronaldo Nazario de Lima yani El Fenomeno. Tanışma şansımız hiç olmadı. Umarım bir gün onunla resim çektirebilirim." diye konuştu.

Forma giydiği takımları değerlendiren Javier Hernandez, "Meksika'nın en iyisi Chivas, İngiltere'nin en iyisi Manchester United ve şimdi de dünyanın en iyisi Real Madrid'de forma giyiyorum. Bu benim için büyük fırsat ama hala Manchester United'a aitim. Geri döner miyim bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Javier Hernandez, Ronaldo'nun Manchester United'dan Real Madrid'e transfer olmasından bir yıl sonra İngiliz ekibine imza atmıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hernandez: Ronaldo Messi'den Daha İyi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement