İngiltere Premier Ligi: Arsenal 2-0 Everton - Son Dakika
Spor

İngiltere Premier Ligi: Arsenal 2-0 Everton

İngiltere Premier Ligi: Arsenal 2-0 Everton

Premier Lig'de Arsenal, Emirates Stadı'nda konuk ettiği Everton'ı ilk yarıda bulduğu golle 2-0 mağlup etti.

01.03.2015 18:04

İngiltere Premier Ligi'nin 27. haftasında evinde Everton'ı ağırlayan Arsenal, üç puanı 2-0'lık skorla alarak zirve takibini sürdürdüi.

İlk yarının genelinde Arsenal oyuna hakimdi. Ev sahibi ekip özellikle Giroud ile önemli fırsatlar yakaladı. Üst üste pozisyonlardan yararlanamayan Fransız golcü, 39. dakikada şeytanın bacağını kırarak takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda skor üstünlüğünün verdiği avantajla oyunu yavaşlatan Arsenal, konuk ekibe fazla boş alan bırakmadı. Buna karşın Everton 66. dakikada Lukaku ile gole yaklaştı, fakat kaleci Ospina topu kornere çelmeyi başardı. Son bölümde Everton beraberlik için yüklenirken, Arsenal 89. dakikada Rosicky ile farkı ikiye çıkardı. Mücadele 2-0 sona erdi.

Bu sonuçla 28 puanda kalan Everton'ın, Arsenal deplasmanında 1996'dan bu yana süren galibiyet hasreti yine son bulmadı. Puanını 51'e çıkaran Arsenal ise üçüncü sıraya yerleşti.

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, Monaco maçında yaptığı hatalar nedeniyle tepki çeken Per Mertesacker'in yerine ilk 11'de Gabriel Paulista'ya şans verdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor İngiltere Premier Ligi: Arsenal 2-0 Everton - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement