Jelena Yenge Soyundukça, Dusko Tosic Oyundan Atılıyor - Son Dakika
Spor

Jelena Yenge Soyundukça, Dusko Tosic Oyundan Atılıyor

Jelena Karleusa'nın cesur paylaşımlarından sonra Tosic'in agresifleştiğine dikkat çeken Cem Ceminay, "Jelena yenge açılıyor, Dusko oyundan atılıyor" dedi.

10.05.2018 12:31  Güncelleme: 13:34

Vatan gazetesinden Cem Ceminay, bugün kaleme aldığı köşe yazısında Beşiktaşlı Dusko Tosic'le ilgili çarpıcı bir detaya yer verdi.

Tosic'in eşi Jelena Karleusa'nın cesur paylaşımlarından sonra agresifleştiğini belirten Ceminay, "37 yaşındaki Sırp şarkıcı 10 yıllık eşi Dusko Tosic ile evliliğinde JK Ordusu adını verdiği fanlarını ihmal etmiyor. Her fırsatta onlara inanılmaz fiziğini gözler önüne seren görüntüler sunuyor. Durum böyle olunca Tosic'in aklı maçlara çıktığında ister istemez onda kalıyor. Jelene yenge açılıyor, Dusko oyundan atılıyor" ifadelerini kullandı.

İşte Cem Ceminay'ın yazısındaki ilgili kısım;

Beşiktaşlı Dusko Tosic takımının en çok kırmızı kart gören oyuncuları arasında yer alıyor. 33 yaşındaki Sırp futbolcu iki maç arka arkaya oyundan atılarak takımını eksik bırakma zorunda kalıyor. Sorun aslında aşırı sert oyun tarzından kaynaklanmıyor. Sahalarımızda onun gibi sert oynayan çok meslektaşı var. Ama hiçbirinin Jelena Karleusa kadar gösterişli bir eşi yok.

Tosic'in eşi Jelena Yenge baş döndürücü fiziğiyle sosyal medyada birbirinden çarpıcı pozlar vermeye devam ediyor. Her fotoğrafıyla kendisinden söz ettirmeyi başaran ve gündem yaratan Jelena son olarak şeffaf iç çamaşırlarıyla seksi pozlarını paylaşmış. İki çocuk annesi 37 yaşındaki Sırp şarkıcı 10 yıllık eşi Dusko Tosic ile evliliğinde JK Ordusu adını verdiği fanlarını ihmal etmiyor. Her fırsatta onlara inanılmaz fiziğini gözler önüne seren görüntüler sunuyor. Durum böyle olunca Tosic'in aklı maçlara çıktığında ister istemez onda kalıyor. Jelene yenge açılıyor, Dusko oyundan atılıyor!

İşte Jelena Karleusa'nın paylaşımlarından bazıları;

Jelena Yenge Soyundukça, Dusko Tosic Oyundan Atılıyor
Jelena Yenge Soyundukça, Dusko Tosic Oyundan Atılıyor
Jelena Yenge Soyundukça, Dusko Tosic Oyundan Atılıyor
Jelena Yenge Soyundukça, Dusko Tosic Oyundan Atılıyor
Jelena Yenge Soyundukça, Dusko Tosic Oyundan Atılıyor

Son Dakika Spor Jelena Yenge Soyundukça, Dusko Tosic Oyundan Atılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • Serkan : Şu çıplak kadınlar bitek bana mı itici geliyor kadın dediğin mahrem yerlerini örter ne biçim insan bunlar ya 22 5 Yanıtla
  • Jale: Bu soyunan çıplak kadınlar neden bu kadar rağbet görüyor bizim ülkemiz müslüman ülkesi değilmi bizim Türk erkekleri abazalık ta görmemişlikte dünya birincisi 14 5 Yanıtla
  • Erdi: Bir kadın anca eşine soyunabilir vucudunu bütün dünyaya sergileyen kadın değil kadın müsfettesidir böylelerinden kimseye Hayır gelmez ne bi erkeğe eş nede çocuklarına anne olur bütün dünyaca cinsel obje olarak görülür abazaların ağzına meze olur anca 11 1 Yanıtla
  • Esnaf: T A M A M 2 10 Yanıtla
  • Yorum: Devam 7 4 Yanıtla
  • Esnaf: T A M A M 2 8 Yanıtla
  • Berbat : Bi yüzü var nesine hastasınız? Fizik güzel eyvallah ama poşetle olabilir 6 3 Yanıtla
  • Men: Devam 7 2 Yanıtla
  • Huso: Devam 6 2 Yanıtla
  • Fazla söze gerek yok görüyorsunuz: Allah sahibine yardın etsin. 6 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement