Johnson Formaları İade! - Son Dakika
Spor

Johnson Formaları İade!

Johnson Formaları İade!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland, 15 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulunduğunu itiraf eden eski oyuncusu Adam Johnson'ın tüm izlerini silmekte kararlı. Yaptığı itirafın ardından Johnson'ın sözleşmesini fesh eden Sunderland, bununla da yetinmeyerek taraftarların Adam Johnson'a ait tüm formaları iade edebileceğini ve yenisiyle değiştirebileceğini açıkladı.

10.03.2016 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland, 15 yaşındaki bir kıza cinsel istismarda bulunduğunu itiraf eden eski oyuncusu Adam Johnson'ın tüm izlerini silmekte kararlı.

Yaptığı itirafın ardından Johnson'ın sözleşmesini fesh eden Sunderland, bununla da yetinmeyerek taraftarların Adam Johnson'a ait tüm formaları iade edebileceğini ve yenisiyle değiştirebileceğini açıkladı.

İç saha ve deplasman formalarının tamamını kapsayan iade işlemi için, formalarda Adam Johnson'ın isim ve numarasının olması yeterli. Kırmızı beyazlı kulüp, tüm mağazalarına talimat vererek iadelerin sorunsuz bir şekilde yapılmasını istedi.

Sunderland'in Adam Johnson formalarını geri almasının nedeni, taraftarların Johnson'ın isminin olduğu formaları artık kullanmak istememesi ve bu konuda kulübe özellikle sosyal medya aracığılığı ile baskı yapmasıydı.

Kırmızı beyazlı kulübün formaları yılbaşından önce 55 sterline satılmış, isim baskısı işlemleri ise 12 sterline yapılmıştı.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Johnson Formaları İade! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement