Judo Grand Prix'e 55 Ülkeden 500 Sporcu Bekleniyor - Son Dakika
Spor

Judo Grand Prix'e 55 Ülkeden 500 Sporcu Bekleniyor

Judo Grand Prix\'e 55 Ülkeden 500 Sporcu Bekleniyor

İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Judo Grand Prix Samsun Koordinatörü Murat Turan, “Judo Grand Prıx”e 55 ülkeden 500 sporcunun katılmasını beklediklerini söyledi.

18.03.2014 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlkadım Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Judo Grand Prix Samsun Koordinatörü Murat Turan, "Judo Grand Prıx"e 55 ülkeden 500 sporcunun katılmasını beklediklerini söyledi.

Samsun'da bu yıl 2.si düzenlenecek olan Judo Grand Prix hazırlıkları devam ediyor. Tekkeköy Yaşardoğu Spor Salonu'nda 28, 29, 30 Mart tarihlerinde yapılacak olan Judo Grand Prix hazırlıkları hakkında bilgi veren Murat Turan, "Judo Grand Prix'e ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Geçen sene ilkini düzenlediğimiz Judo Grand Prix'e bu yıl daha iyi hazırlanıyoruz. Judo Grand Prix, 27 Mart saat 14.00'te Anemon Otel'de yapılacak tanıtımla start alacak. Sonrasında 28 Mart sabahı Tekkeköy Yaşardoğu Spor Salonu'nda müsabakalar başlayacak. Grand Prix'in en iyi şekilde yapılması için elimizden gelen her türlü gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz, Sayın Valimiz ve Sayın Bakanımız her türlü işlemin yapılması konusunda talimatları oldu" dedi.

Turan, Judo Grand Prix'in 2015-2016 yıllarında da Samsun'da tekrarlanacağını sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Judo Grand Prix'e 55 Ülkeden 500 Sporcu Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement