Kadınlar Eurocup - Son Dakika
Spor

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup

Kadınlar Eurocup 2. Tur rövanş maçında kendi evinde Rusya'nın Chevakata Vologda takımıyla karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, hazırlıklarına başladı.

20.01.2014 17:14

Kadınlar Eurocup 2. Tur rövanş maçında kendi evinde Rusya'nın Chevakata Vologda takımıyla karşılaşacak olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, hazırlıklarına başladı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Mehmet Özcan, "Her ne kadar deplasmanda 2 sayı ile yenilmek avantaj gibi gözükse de, evimizde oynayacağımız maçta çok iyi oynayıp en az 3 farklı kazanarak çeyrek finale kalmak istiyoruz" dedi.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Eurocup 2. Tur ilk maçında Rus ekibi Chevakata Vologda'ya 61-59 mağlup olan Mersin Büyükşehir Belediyesi, ikinci maçın hazırlıklarına başladı. 22 Ocak Çarşamba günü Mersin'de rakibiyle rövanş maçına çıkacak olan Güney ekibi, bu maçı en az 3 farkla kazanıp, çeyrek finale kalmak istiyor.

Chevakata Vologda maçıyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, ilk maçta iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "İlk maça iyi başladık ancak sonunda yenildik. Ama yenilsek de çok kötü bir sonuçla dönmedik. Şimdi o maçı unutmalıyız ve Çarşamba günü oynayacağımız maça konsantre olmalıyız. Maçın hazırlıklarına başladık. Her ne kadar ilk maçı deplasmanda 2 sayıyla yenilmemiz bir avantaj gibi gözükse de, Avrupa Kupası'nda son 8'e kalabilmemiz için evimizde en az 3 sayı ile kazanmamız gerekiyor. Yani bu maçın telafisi yok. O yüzden maça çok iyi hazırlanıp, çok iyi oynamalıyız. Teknik heyetimizin ve oyuncularımızın bu maça en iyi şekilde çıkacağına inancımız sonsuz. İnşallah istediğimiz skoru alarak, çeyrek finale kalacağız" diye konuştu.

Özcan, bugüne kadar özellikle Avrupa Kupası maçlarında yanlarında olan Mersinli taraftarları yine salona beklediklerini ifade ederek, "6. gücümüz olan seyircilerimizin maça göstereceği ilgi bizim için çok önemli. Ne kadar çok seyirci ve destek olursa rakip üstünde o kadar daha etkili oluruz. Bütün taraftarlarımızı Çarşamba günü Servet Tazegül Spor Salonu'nda oynayacağımız maça bekliyoruz" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kadınlar Eurocup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement