Kalma Şansı Çok Düşük" - Son Dakika
Spor

Kalma Şansı Çok Düşük"

Kalma Şansı Çok Düşük"

Bu sezon Napoli’de fazla forma şansı bulamayan Paolo Cannavaro’nun Ocak ayı transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor.

25.12.2013 11:51

Aquilani Dünya Kupası'nı istiyor

Rafael Benitez'in Napoli'nin başına gelmesiyle birlikte Raul Albiol transferi sonrasında Napoli il onbirindeki yerini kaybeden Paolo Cannavaro fazlasıyla mutsuz.

Serie A'da şu ana kadar sadece 4 maça çıkabilen deneyimli savunmacının menajeri, Cannavaro'nun geleceğinin Napoli'nin dışında olduğunu söyledi.

Radio Marte'ye konuşan menajer Enrico Fedele, "Çok kısa bir zaman içinde kulüple bu konuda bir görüşme yapacağız. Cannavaro'nun geleceği o toplantı sonrasında belli olacak. Ama şu kesin ki bir çözüm yolu bulmamız gerekiyor. Benitez için Paolo bir seçim değil. Dolayısıyla oyuncumun Napoli'de kalma şansı çok küçük" dedi.

Cannavaro için Walter Mazzarri dolayısıyla çıkan Inter dedikoduları için de konuşan Fedele, "Inter? Bununla ilgili size bir şey söylemem şu aşamada mümkün değil. Ama Walter Mazzarri'nin Paolo Cannavaro'nun özel bir hayranı olduğu da zaten sır değil" açıklamasında bulundu.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Kalma Şansı Çok Düşük' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement